Det er ikke mer enn et par uker siden João Félix (23) ankom Chelsea på lån fra Atlético Madrid. Men det hindrer ikke Barcelona i å planlegge for en framtid med den portugisiske angrepsstjernen i stallen, skal vi tro den Catalonia-baserte avisa Sport.

23-åringen, som markerte seg med å bli utvist i Chelsea-debuten sin mot Fulham, er kun på lån hos de blåkledde fra London til utgangen av juni. Kontrakten hans med Atlético Madrid varer i ytterligere fire sesonger.

Søndag dukket det opp påstander fra Sky Sports om at Fulham har hatt samtaler med Sheffield United angående en overgang for Sander Berge (24). Nettstedet 90min mener å vite at londonklubben kan få konkurranse om Norge-profilen fra styrtrike Newcastle.

Les også: Dette stempelet vil ikke Stavås Skistad ha

Fulham skal også være i dialog om å hente en annen sentral midtbanespiller, nemlig serberen Sasa Lukic (26), rapporterer The Athletic. Lukic spiller til daglig for Torino i Serie A.

Mundo Deportivo mener å vite at Manchester City og manager Pep Guardiola utfordrer Barcelona i en kamp om å sikre seg det spanske U21-talentet Arnau Martínez (19). Høyrebacken tilhører Girona og har bidratt med to scoringer på 16 La Liga-opptredener denne sesongen.

Tyrkiske Galatasaray vurderer å legge inn et bud på Liverpool-midtstopper Nathaniel Phillips (25), skriver The Atheltic. 25-åringen har fått lite spilletid under Jürgen Klopp de siste sesongene, men hevdes likevel å være verdt knappe 108 millioner kroner.

Les også: Marerittet fortsetter for PSG-stjernene: – Ikke til å tro

Tottenham skal ha sendt et bud på rundt 237 millioner kroner til Bayer Leverkusen for midtstopperen Piero Hincapié (21), ifølge Bild.

I Spurs jobber man med også å få i stand et kjøp av den unge Birmingham-spilleren Jobe Bellingham (17), hevder Football Insider. Midtbanespilleren er den yngre broren til den mer kjente Borussia Dortmund- og England-stjernen Jude Bellingham (19).

Les også: Forlot stadion på krykker etter Liverpool-floppens skrekktakling

Samtidig skal Sevilla ha kommet godt i gang med forhandlinger om å hente midtbanespilleren Bryan Gil (21) på lån fra Tottenham. Det melder Fabrizio Romano.

Sevilla-trener Jorge Sampaoli har ikke lagt skjul på at han ønsker seg Gil til La Liga-klubben, og han skal til og med ha ringt spanjolen for å overbevise ham om et klubbskifte.

Nottingham Forests forsvarsspiller Harry Toffolo (27) nær en overgang på lån til Anderlecht, ifølge Het Nieuwsblad-journalisten Pieter-Jan Calcoen. Venstrebacken skal allerede ha reist til Belgia for å sluttføre en avtale.

Nedrykkstruede Everton forsøker i disse dager å sikre seg en ny angriper, men klubben har ifølge Daily Mail også siktet seg inn på den brasilianske midtstopperen Rodrigo Becão (27) hos Udinese.

The Times rapporterer at Newcastle er enig med West Ham om en overgangssum på drøyt 32 millioner kroner for Skottlands U21-landslagsback Harrison Ashby (21).