Victor Osimhen har vært en åpenbaring for et høytflyvende Napoli i årets Serie A-sesong, noe som gjør at det fleste storklubbene i Europa sikler etter 24-årigen. Nå skal nok en klubb ha kastet seg inn i kampen om nigerianerens signatur. Football Insider hevder at Chelsea skal ha gjort Osimhen til sitt fremste overgangsmål, og skal være villige til å betale 100 millioner pund for å bringe spissen til Stamford Bridge.

Manchester United har tidligere blitt koblet til Osimhen, men han er ikke det eneste navnet på blokka. Den portugisiske avisen Record skriver at de røde djevlene skal være svært interesserte i å hente Goncalo Ramos til England. 21-åringen har en utkjøpsklausul på 120 millioner euro.

En annen spiss Erik ten Hag skal være interessert i er Brightons Evan Ferguson, men en overgang virker lite sannsynlig. 18-åringen, som står med sju mål på 16 kamper denne sesongen, skal selv ønske å bli værende i Brighton, ettersom han mener det vil være best for utviklingen sin. Det skriver The Sun.

Les også: Antonio Conte ferdig i Tottenham

En annen Brighton-spiller som vekker stor interesse er Moises Caicedo (21). Football Transfers skriver at Arsenal vil prioritere å forsøke å hente ecuadorianeren i sommer.

Alex Oxlade-Chamberlains kontrakt med Liverpool utløper til sommeren, og det er lite som tyder på at den vil bli forlenget innen den tid. Daily Mail skriver at Aston Villa, Newcastle og Brighton alle skal være interesserte i å tilby 29-åringen en kontrakt.

Southamptons James Ward-Prowse skal være et alternativ til Oxlade-Chamberlain dersom han ikke ender opp i Newcastle. Det hevder Football Insider.

N'Golo Kanté var nylig tilbake på treningsfeltet etter å ha tilbragt sju måneder på behandlingsbordet. Fabrizio Romano hevder nå at Chelsea er klare for å tilby 31-åringen en kontraktsforlengelse på to år.

Les også: Nytt Kane-mål: Slik forklares de spesielle sko-detaljene