Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandzukic tok ølregningen på 32.000 kroner i hjembyen da Kroatia sikret VM-avansement

Mario Mandzukic og Kroatia er klare for VM-semifinale mot England etter seieren mot Russland lørdag kveld. Foto: Rebecca Blackwell / AP / NTB scanpix
Mario Mandzukic og Kroatia er klare for VM-semifinale mot England etter seieren mot Russland lørdag kveld. Foto: Rebecca Blackwell / AP / NTB scanpix Foto: (NTB scanpix)
Mario Mandzukic (32) viste sin sjenerøse side og spanderte øl på dem som møtte opp for å se Kroatias kvartfinale mot Russland i hjembyen.

Juventus-spissen valgte å spandere på fansen som møtte opp i den kjente Brod-festningen i hjembyen Slavonski Brod i østre Kroatia lørdag kveld.

– Mario Mandzukic har ikke glemt hjembyen Slavonski Brod og betalte 25.000 kuna (omtrent 32.000 kroner) så han kunne spandere drikke på de fremmøtte som så kampen i Brod-festningen, skriver Radio Slavonija.

De fremmøtte feiret langt inn i de sene nattetimer etter at Kroatia slo russerne i straffesparkkonkurranse. I semifinalen venter England.

Det er ikke første gang Mandzukic viser sin sjenerøse side. I fjor donerte han omtrent 190.000 kroner til nytt utstyr for brannmennene som bekjempet skogbrannen i Dalmatia i hjemlandet.

(©NTB)

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!