RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mange RBK-stjerner ute

Foto: Bjørn Sigurdsøn (Scanpix)
Sist oppdatert:
Rosenborg må klare seg uten flere av sine største stjerner i søndagens kamp mot Bryne.

Trønderne er voldsomt revansjesugne etter det pinlige 1-6-tapet på Lerkendal mot Stabæk sist. Men spillersituasjonen kunne sett bedre.

Tre av de største stjernene spiller ikke, mens to er usikre.

To suspenderte
- Azar Karadas er fortsatt suspendert etter utvisningen mot Molde, mens Harald Brattbalkk soner for tre gule kort, sier RBK-trener Ola By Rise til TV 2 Nettavisen.

- I tillegg sliter Ørjan Berg med en strekkskade i låret, og er meget tvilsom. Øyvind Storflo sliter med en lyskeskade, og det blir først avklart fredag om han kan spille. Dagfinn Enerly blir snart pappa igjen, og blir ikke med til Bryne på lørdagen. Han tar først siste mulige fly før kampen søndag, og starter helt sikkert ikke, legger By Rise til.

- Vi har et ansvar
- Er det aktuelt å spare spillere med tanke på Røde Stjerne-kampen kommende onsdag?

- Vi kan ikke det etter å ha tapt 1-6 sist. Vi har et ansvar. Men samtidig kommer vi ikke til å spille med halvskadde spillere, sier By Rise.

Vidar Riseth trente for første gang torsdag, og spiller trolig. Jan Gunnar Solli starter mest sannsynlig også, og flere andre av RBK-reservene, for eksempel Odd Inge Olsen, er også høyaktuelle for en plass fra start.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere