Gå til sidens hovedinnhold

- Mange spillere fikser kamper

Snookerikonet Ronnie O'Sullivan går hardt ut mot egne kolleger.

Den 38 år gamle briten Stephen Lee venter på sin dom etter at han ble kjent skyldig i å fikse totalt sju snookerkamper i 2008 og 2009.

Dette overrasker ikke sportens store superstjerne, Ronnie O'Sullivan.

- Jeg har hørt at det er mange andre spillere som også fikser snookerkamper. Jeg antar at Steve Lee bare ble fersket, skriver O'Sullivan på sin twitterkonto.

37-åringen har blitt verdensmester fem ganger, først i 2001 og sist nå i mai i år. Han bør med andre ord kjenne sporten godt.

- Det er ingen grunn til bekymring hvis du ikke har noe å skjule, men det er mange som har mye å skjule. Det er derfor folk ikke snakker fritt. De gjemmer seg, mener O'Sullivan.

Han erkjenner at han neppe vinner noen venner på å uttale seg om dette.

- De kommer sikkert til å bøtelegge meg for å snakke om dette. De liker ikke at du gjør det. De liker å skyve ting under teppet.

Stephen Lee benekter at han er involvert i kampfiksing, men ble likevel kjent skyldig i å tape med vilje mot Ken Doherty og Marco Fu under Malta Cup i 2008.

Lee skal også bevisst ha tapt det første «framet» mot både Stephen Hendry og Mark King i UK Championship i 2008, samt tapte med et forhåndsavtalt sluttresultat mot Neil Robertson under Malta Cup i 2008 og mot Mark Selby under China Open i 2009.

Ifølge BBC er det ingenting som tyder på at noen andre spillere har vært involvert i kampfiksingen.

HTML EMBED
HTML EMBED
HTML EMBED
HTML EMBED
Reklame

Husker du disse to idiotene?

Kommentarer til denne saken