Mange vil ha Johnsen

Scoret to mål mot Start (3-0), 2006.

Scoret to mål mot Start (3-0), 2006. Foto: (FOTO: GORM KALLESTAD/SCANPIX)

Agent Stig Lillejord tror det blir en enkel jobb å skaffe Frode Johnsen en ny klubb – hvis det skulle bli aktuelt.

18.04.06 14:45

Uten å ha spilt et eneste minutt som spiss, topper Frode Johnsen scoreringslista i Tippeligaen med tre mål på to kamper.

Til sommeren kan uansett RBK-karrieren være over for 32-åringen fra Skotfoss. Får han ikke spille regelmessig, vil han se seg om etter en annen klubb.

- Jeg er 32 år og må spille fotball, sa Johnsen til TV 2 Nettavisen etter godt spill og scoring i seriepremieren mot Lillestrøm.

Skal snakke med Skutle
Likevel åpnet han på benken mot Start – men kom inn for Roar Strand etter fem minutter og puttet to nye for Rosenborg.

Nå forbereder Johnsens agent, Stig Lillejord, en prat med RBK-direktør Nils Skutle om Johnsens fremtid.

- Vi har fått en forståelse av at Rosenborg ikke vil legge hindringer i veien for en overgang til sommeren hvis Frode blir sittende på benken. Det vil være naturlig for meg å ta en samtale med Skutle om dette om ikke så altfor lang tid, sier Lillejord til TV 2 Nettavisen.

Skulle Johnsen finne ut at han ønsker å flytte på seg, tror ikke Lillejord det vil by på store problemer å finne en ny arbeidsgiver.

Utlandet mest attraktivt
- Frode har vist ettertrykkelig at han er en klassespiller. Han vil kunne velge mellom mange alternativer i inn- og utland, konstaterer Lillejord.

I fjor hadde Johnsen konkrete tilbud fra både Real Mallorca og Sparta Praha. Odd Grenland, Start og Vålerenga har også vist interesse for den anvendelige spilleren.

- Det er mange norske klubber som har vært på banen. Men hvis det blir aktuelt med et klubbytte, tror jeg utlandet vil være det mest attraktive for Frode, sier Stig Lillejord.

Frode Johnsen har kontrakt med Rosenborg ut 2008-sesongen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.