*Nettavisen* Sport.

«ManUficent SEVEN»

«Forrige gang de vant 7-1, vant de hele turneringen». Engelske aviser hyller Manchester United etter oppvisningen mot Roma.

11.04.07 12:24

Her hjemme snakker man kanskje litt om Stabæk-Brann også. I resten av Fotball-Europa er det imidlertid kun én ting det snakkes om: Manchester Uniteds utradering av Roma i Champions League.

Alex Ferguson trodde sterkt på avansement, men fansen var nervøse. Det hadde de ingen grunn til.

1-0, 2-0, 3-0, 4-0, 5-0 og 6-0. Da hadde det gått én time. Det sluttet på 7-1.

Les om kampen:- Vår beste kamp noensinne

- Selv ikke Ferguson trodde dette
- For 39 år siden slo Manchester United Waterford 7-1 i 1. runde av serievinnercupen. Den sesongen vant de hele turneringen. Det er ingen grunn til at de ikke skal klare det igjen i år, skriver Daily Mail.

Og fortsetter:

- På en av de mørkeste dagene på tampen av forrige sesong, da spillerne hadde sviktet ham og mange mente Alex Ferguson burde trekke seg, stod skotten frem og fastslo at United ville gjøre seg bemerket i Europa igjen. Men selv ikke i sine villeste drømmer kunne Ferguson sett for seg dette, skriver avisa videre.

Titler som "I 7. himmel", "ManUficent SEVEN" og "Ultrasonic" preget tabloidene.

- Hvis dette er hva Manchester United kan klare med en tropp som var sterkt svekket med skader, så er det bare høyere makter som kan hjelpe konkurrentene når laget stiller med full styrke, skriver The Mirror.

- Før kampen var det mest snakk om vold og Romas hardcore-fans, de såkalte Ultras. Men det var Uniteds ultrabrillianse som kom i fokus, fortsatte avis.

- Det var Ultra - ultraspesielt, skriver The Sun.

Og:

- Når Roma-spillerne returnerer til Italia, kan det hende de finner ut at Colosseum er reåpnet, og at det er noen løver som slikker seg rundt munnen.

Slik kunne Ronaldo blitt stoppet
Underveis i kampen sang United-fansen "Are you City in disguise" - er dere Manchester City i forkledning.

- Men det var dårlig gjort overfor Stuart Pearces menn, skriver Guardian.

Samtlige spillere hylles, men Cristiano Ronaldo får kanskje mest skryt.

- Mens italienske fans køet for å komme inn, fortsatt fulle av feilslått optimisme, sniffet en liten hund på veskene de hadde med seg. En politimann fortalte at hundene jaktet på eksplosiver. Den eneste måten man kunne stoppet Cristiano Ronaldo på, var om hundene hadde sniffet på hans føtter før avspark.

Er det noen som kan stoppe Manchester United i år, eller er de nå store favoritter til å vinne hele turneringen? Si din mening i kommentarfaltet under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.