RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Maradona: - Gi Neuer gullballen

Diego Maradona mener landsmann Lionel Messi ikke fortjener gullballen. FOTO: NTB scanpix
Diego Maradona mener landsmann Lionel Messi ikke fortjener gullballen. FOTO: NTB scanpix Foto: Massimiliano Migliorato/catholic Press Photo (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Fotballguden mener Cristiano Ronaldo og Lionel Messi har tatt det for rolig.

I et radiointervju med Radio Habana Cuba slipper Diego Maradona, som er tidligere trener og god venn av Messi, bomben om at han mener den tyske keeperen Manuel Neuer fortjener gullballen – utmerkelsen for verdens beste spiller.

- Jeg mener Ronaldo og Messi har tatt det for rolig i 2014, sier Maradona.

Med Ronaldo i kanonform i lang tid, og Messi som ble kåret til VMs beste spiller og stort sett alltid lever på et skyhøyt, sier det alt om hvilket nivå de to superstjernene har lagt lista på når Maradona mener de superstjernene har spart på kruttet i 2014.

Også tidligere gullballvinner Andrij Sjevtsjenko mener Neuer fortjener gullballen.

-Jeg tror fortsatt at Ronaldo og Messi er favoritter, Ronaldo har vunnet Champions League og var stjernen der. Alle tre er potensielle vinnere, men for meg bør Neuer vinne etter innsatsen hans i VM og med Bayern München. Han har vært fantastisk i hele år, sier Sjevtsjenko til Fifas offisielle hjemmeside.

Gullballen deles ut i Zürich 12. januar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere