*Nettavisen* Sport.

Maradona vil trene Portugal

Foto: ENRIQUE MARCARIAN (Reuters)

Diego Maradona håper å kunne fortsette karrieren som landslagstrener.

13.09.10 18:02

Ifølge Maradonas assistent Alejandro Mancuso skal den argentinske legenden være interessert i den ledige jobben som landslagssjef for Portugal.

- Vi har snakket om det, og det er en interessant mulighet. Vi er ledige, men i øyeblikket er det ingen kontakt, sier Mancuso til den portugisiske avisen A Bola, ifølge bold.dk .

Maradona fikk ikke fornyet tillit i samme rolle i Argentina etter et skuffende VM-sluttspill med hjemlandet. Det endte med 0-4-tap i kvartfinalen mot Tyskland.

Portugal står uten trener ettersom Carlos Queiroz måtte gå etter den svake innledningen på EM-kvalifiseringen der portugiserne spilte 4-4 hjemme mot Kypros og tapte 0-1 for Norge på Ullevaal. Queiroz sonet i tillegg en utestengelse på seks måneder, og måtte se de to kampene fra tribuneplass, etter å ha fornærmet dopingkontrollører som ville teste Portugals spillere i forkant av VM.

Selv om Maradona lanserer eget kandidatur skal den tidligere Sporting Lisboa-treneren Paulo Bento være den største favoritten til å ta over jobben.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.