RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Maradona ville til Liverpool

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Diego Maradona vokste opp som Liverpool-fan og ville kanskje spilt for klubben hvis ikke Falklandskrigen hadde kommet i veien. I disse dager er han opptatt av krigen mot narkotika.

Verdensmesteren fra 1986 skulle gjerne spilt for Liverpool i sine aktive dager. Det forteller han i et eksklusivt intervju med Sky Sports denne påsken.

- På den tiden jeg spilte var forholdet mellom Argentina og England dårlig på grunn av Falklandskrigen. Det gjorde det vanskelig for meg å komme til England, sier Maradona i intervjuet.

- Jeg liker å se Arsenal og Manchester United i dag, men også et lag som Liverpool, som var mitt favorittlag da jeg spilte selv. Jeg skulle ønske jeg kunne spille i England nå. Tror dere Chelsea vil ha meg på laget? spøker Maradona i intervjuet med Sky Sports.

Argentineren ledet Napoli til to ligagull i Italia, og vant VM med Argentina i 1986. Nå for tiden er han opptatt av å hjelpe ungdom i kampen mot narkotika.

- Jeg gikk i denne fellen da jeg spilte, og det har vært en kamp for meg å komme ut av den. På banen hadde jeg ingen problemer, men utenfor var det annerledes. Man tar ting man ikke burde ta, for å føle seg bedre, og det hjelper en stund, men så føler man seg enda verre, forteller han åpenhjertig.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere