RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Maratonarrangørene i New York har fortsatt håp

New York (NTB-AFP): New York var delvis lammet etter orkanen Sandys herjinger også tirsdag, men maratonarrangørene i byen har fortsatt håp om å få avviklet søndagens løp.

- New York maraton har alltid vært en spesiell dag for alle newyorkere. Løpet er et tegn på den spensten og livsviljen som finnes i byen vår. Derfor gjør vi alt som står i vår makt for å få arrangert løpet som planlagt søndag.

- Forberedelsene går videre med uforminsket styrke, og vi ser på absolutt alle muligheter for at løpet skal gå. Vi kommer til å jobbe på spreng for å få til dette helt fram til startskuddet går, sier Mary Wittenberg, som er president i arrangørklubben.

Undergrunnsbanen sto også tirsdag, for tredje dag på rad. Mange har fått ødelagt hjemmene sine, og strømmen var fortsatt borte hos mange også tirsdag.

For arrangørene av det tradisjonsrike maratonløpet var utfordringene mange. Et problem er å få internasjonale løpere til New York i tide, og det er også problemer med å få nærmere 50.000 løpere til startområdet.

Det er også klart at mange av de serviceorganisasjonene i byen som vanligvis jobber med maratonløpet, er opptatt med andre og viktigere oppgaver i etterkant av superstormen som skapte enorme ødeleggelser over hele byen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere