Gå til sidens hovedinnhold

Marcus Pedersen håper måltørken er slutt

Marcus Pedersen innrømmer at han har vært gjennom en frustrerende periode.

Nå håper måltyven at lykken snur.

Forrige helg tegnet 22-åringen seg på scoringslista i 3-4-tapet for Aalborg. Før det hadde han imidlertid gått seks kamper uten nettkjenning. Det er ingen ønskesituasjon for en måljagende spiss.

Nå setter Danmark-proffen sin lit til at målet mot AaB betyr at måltørken er over.

- Vi får se om jeg endelig har fått hull på byllen. Jeg håper i hvert å score flere mål i kampene som kommer, sier Pedersen til klubbens hjemmesider.

- Det var viktig for meg å score mot Aalborg, for det er ikke gøy for en angriper å ikke score i seks strake kamper, tilføyer han.

Ser framover
Sist lørdag hadde han karantene da Odense tapte 1-4 for SønderjyskE – og fikk således ikke muligheten til å fortsette der han slapp mot Aalborg.

- Det er ikke morsomt å se laget sitt spille på TV, så jeg holdt meg til oppdateringer på telefonen. Dagen derpå var det stille i garderoben, sier Pedersen.

Han ber imidlertid lagkameratene om å rette blikket framover.

- Det er ikke annet å gjøre enn å legge kampen bak seg – samt møte på trening med godt humør og se fram mot Brøndby-kampen, sier den tidligere Strømsgodset- og Vålerenga-angriperen.

Viktig møte
Kommende søndag kommer nedrykkstruede Brøndby på besøk til TREFOR Park i det som blir en meget viktig kamp. Odense er i øyeblikket nummer fem på tabellen – og vil gjerne avansere for å melde seg på i kampen om europacupspill til høsten.

Brøndby har på sin side bare Horsens og Silkeborg bak seg på tabellen – og har på toppen av det hele samme antall poeng som de to nevnte. Den stolte København-klubben står med andre ord med beina godt plantet i nedrykksstriden.

- Det passer oss fint å møte Brøndby nå, men vi må uansett bare fokusere på å ta de tre poengene, uansett hvem motstanderen er, sier Pedersen – og tilføyer:

- Vi sliter litt om dagen, men Brøndby kjemper kanskje med større utfordringer enn oss. Derfor tror jeg det er et godt tidspunkt å møte dem. (ANB)

Kommentarer til denne saken