RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Marcus Pedersen håper måltørken er slutt

Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Marcus Pedersen innrømmer at han har vært gjennom en frustrerende periode.

Nå håper måltyven at lykken snur.

Forrige helg tegnet 22-åringen seg på scoringslista i 3-4-tapet for Aalborg. Før det hadde han imidlertid gått seks kamper uten nettkjenning. Det er ingen ønskesituasjon for en måljagende spiss.

Nå setter Danmark-proffen sin lit til at målet mot AaB betyr at måltørken er over.

- Vi får se om jeg endelig har fått hull på byllen. Jeg håper i hvert å score flere mål i kampene som kommer, sier Pedersen til klubbens hjemmesider.

- Det var viktig for meg å score mot Aalborg, for det er ikke gøy for en angriper å ikke score i seks strake kamper, tilføyer han.

Ser framover
Sist lørdag hadde han karantene da Odense tapte 1-4 for SønderjyskE – og fikk således ikke muligheten til å fortsette der han slapp mot Aalborg.

- Det er ikke morsomt å se laget sitt spille på TV, så jeg holdt meg til oppdateringer på telefonen. Dagen derpå var det stille i garderoben, sier Pedersen.

Han ber imidlertid lagkameratene om å rette blikket framover.

- Det er ikke annet å gjøre enn å legge kampen bak seg – samt møte på trening med godt humør og se fram mot Brøndby-kampen, sier den tidligere Strømsgodset- og Vålerenga-angriperen.

Viktig møte
Kommende søndag kommer nedrykkstruede Brøndby på besøk til TREFOR Park i det som blir en meget viktig kamp. Odense er i øyeblikket nummer fem på tabellen – og vil gjerne avansere for å melde seg på i kampen om europacupspill til høsten.

Brøndby har på sin side bare Horsens og Silkeborg bak seg på tabellen – og har på toppen av det hele samme antall poeng som de to nevnte. Den stolte København-klubben står med andre ord med beina godt plantet i nedrykksstriden.

- Det passer oss fint å møte Brøndby nå, men vi må uansett bare fokusere på å ta de tre poengene, uansett hvem motstanderen er, sier Pedersen – og tilføyer:

- Vi sliter litt om dagen, men Brøndby kjemper kanskje med større utfordringer enn oss. Derfor tror jeg det er et godt tidspunkt å møte dem. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere