RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mareritt for Rosenborg

Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX
Sist oppdatert:
Oppgjøret mot Feyenoord ble et mareritt for Rosenborg. Ebi Smolarek satte inn 4-1 bak Ivar Rønningen med kampens siste spark på ballen.

Rosenborg skulle prøve å følge opp mandagens seier over Sparta Praha mot det nederlandske topplaget Feyenoord, men fikk en marerittstart på sin andre kamp på Gran Canari.

Det tok bare åtte minutter før Feyenoord kom foran i scoringsprotokollen.

Christer Basma la Dirk Kuyt i bakken, og den nederlandske landslagsspissen satte straffesparket sikkert bak Ivar Rønningen.

Åtte minutter senere var det Danko Lazovic som trillet inn 2-0 etter flott forarbeid av Salomon Kalou. Så gikk det bare to minutter før det var Kuyts tur til å løpe gjennom RBKs forsvar. Alene med Rønningen scoret han sitt andre for dagen.

Fikk hjelp
Rosenborg måtte ha hjelp for å få ballen i mål. Pascal Bosschaart satte den i eget mål mot slutten av første omgang. Dermed sto dett 1-3 for trønderne til pause.

RBK åpnet andre omgang friskt, men klarte aldri å skape mer enn halvsjanser foran Feyenoords mål.

I stedet var det nederlenderne som igjen fikk ballen forbi Rønningen. Med kampens siste spark på ballen øket Ebi Smolarek til 4-1, og ydmykelsen var total.

Rosenborgs midtforsvar ble fraløpt av Feyenoords kjappe spisser gang etter gang, men kaptein Erik Hoftun er ikke redd for at han er blitt for treg.

- Jeg ser jo at jeg er nødt til å trene på det. Vi er nå bare i januar, så det er lenge til seriestart. Det er bare å jobbe fremover, sier han til TV 2 Sporten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere