RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mareritt i drømmeuka

Sist oppdatert:
Stuart Pearce kalte sin første uke som City-manager for «en drømmeuke». Bare det viktigste manglet.

TOTTENHAM – MANCHESTER CITY 2-1: Stuart Pearce overtok roret som City-manager for åtte dager siden, og vet at han har begrenset med tid til å vise at han er den rette mannen til å lede en heller skakkjørt City-skute. Han har skrytt av sine spillere som har løftet seg på treningene, og fått støtte tilbake.

Bare det viktigste manglet – (tre) poeng borte mot Tottenham.

Tottenham gikk på en solid smell borte mot Charlton i midtuka, og sto med tre strake ligatap før hjemmekampen mot Manchester City. Bortelaget håpet på et klassisk løft med ny manager, men til tross for voldsom innsats viste de at det fortsatt er et godt stykke til de kan begynne å spise kirsebær med de store.

Jermaine Defoe ga hjemmelaget ledelsen etter et drøyt kvarter, da Simon Davies skjøt fra rundet 20 meter, og en heldig? Dyktig? Defoe fikk ballen i pannebrasken og styrt den i mål. Joey Barton var nær ved å utligne et kvarter senere, men måtte se sin gode avslutning blokkert av Paul Robinson, men rett før pause klart Claudio Reyna det lagkompisen ikke klarte. Amerikaneren spilte vegg med Robbie Fowler, og fra kort holdt avsluttet Reyna med et hardt skudd via treverket.

Lykken varte temmelig nøyaktig en omgang.

Heldig dobbeltbytte

Da kun fem minutter gjensto av kampen og Martin Jol hadde satt inn dobbel dose landslagsblod på topp, Kanoute og Keane, et bytte som skulle kaste mye av seg. Frederic Kanoute slo en smart ball til Simon Davies. Waliserens satset på et skudd, som måljeger Keane fikk satt tåa på – og 2-1 til hjemmelaget.

Helt fortjent etter spill og sjanser, uten at Stuart Pearce lot seg deppe av det.

- Jeg er meget fornøyd med spillet og innsatsen, men ikke med resultatet.

- Jeg er en person som går etter seier, og det har jeg alltid gjort. City har åtte kamper igjen denne sesongen, og målet mitt er at vi skal vinne alle sammen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere