*Nettavisen* Sport.

Mareritt-start for Vålerenga

Vålerenga tapte 1-4 mot Lillehammer i eliteserie-premieren i ishockey søndag kveld. - Dette var en gedigen skuffelse for oss, sier Vålerengas målscorer Kjell Richard Nygård til TV 2 Nettavisen.

Alt om norsk ishockey

LILLEHAMMER - VÅLERENGA 4-1 (1-1, 3-0, 0-0): Vålerenga var storfavoritter på forhånd. Men etter kampen måtte laget reise hjem til Oslo som slakt.

1-4-tap var tungt å svelge for Kjell Richard Nygård.

- Vi spilte svært dårlig i dag. Helt utrolig dårlig, faktisk. Jeg vet ikke helt hva som svikter. Lillehammer klarte til og med å score to mål mot oss i mindretall, sier Kjell Richard Nygård til TV 2 Nettavisen like etter kampen søndag kveld.

Satte pucken i mål
Michal Pinc ga Lillehammer ledelsen i første periode før Kjell Richard Nygård selv utlignet til 1-1.

- Jeg er fornøyd med scoringen. Jeg får pucken fra Christian Thygesen, og setter den opp i mål. Men dessverre ble det vårt eneste mål i kampen, og det er ikke gøy å score så lenge vi ikke vinner, forklarer Vålerenga-spilleren.

Pål Skogli, Per Olav Skarpjordet og Michal Kanka satte pucken i mål for Lillehammer senere i kampen, og sørget dermed for sluttresultatet 4-1.

- Lillehammer scorer på sjansene i dag. Det gjør ikke vi. Da går det ikke an å vinne hockey-kamper, sier Kjell Richard Nygård.

- Marerittstart
- Dette var den verst tenkelige starten på årets eliteserie. Det er abslolutt så dårlig så det kunne ha blitt, forsetter han irritert.

Allerede på torsdag står Storhamar på motstatt side av isen. Kjell Richard Nygård lover at Vålerenga skal reise seg.

- Vi er nødt til å vinne den kampen, da er vi i rute igjen. Men det blir garantert en tøff kamp, og vi må kjempe for poengene. Taper vi igjen, vil dette være svært synd for oss så tidlig i sesongen, sier en revansjelysten Kjell Richard Nygård.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag