RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Marerittavslutning for Bjørnstad

Sist oppdatert:
En god start ble til en marerittavslutning for Henrik Bjørnstad, som ikke klarte cuten i helgens PGA-turnering.

Henrik Bjørnstad innledet helgens PGA-turnering Mayakoba Golf Classic i Mexico på en overbevisende måte. Med 68 slag på førsterunden var Bjørnstad tre slag under par og på en delt 23.plass. Det så dermed lyst ut for nordmannen med tanke på å klare cuten.

Men fredag skulle det gå langt verre. Med tre bogeyer på de fire første hullen fikk ikke Bjørnstad det starten han hadde håpet på. Riktignok hentet han seg delvis inn med tre birdies på de neste sju hullene. Men det var også det eneste positive med Bjørnstads runde.

For fra hull 13 og til det siste hullet fikk han tre nye bogeys. Da han i tillegg avsluttet runden med en dobbelbogey, var Bjørnstad fem slag over banens par og dermed også slått ut av turneringen. De tre slagene han gikk over, på de to siste hullene, sørget for at nordmannen ikke får fullføre turneringen. Bjørnstad endte på en 95.plass.

PGA-turnering golf menn, stillingen etter 2. runde fredag:

1) Joe Durant, USA 130 (64-66), 2) J.P. Hayes, USA 132 (65-67), 3) Cameron Beckman, USA 133 (65-68), 4) Tom Pernice Jr., USA 134 (66-68) og Strian Stuard, USA 134 (67-67).

Sjekk siste OL-nytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere