Gå til sidens hovedinnhold

Marerittet fortsetter for Ingebrigtsen - Haugesund påførte Brann sesongens åttende tap

Ny nedtur for Kåre Ingebrigtsen og Brann.

HAUGESUND-BRANN 1-0

Ibrahima Wadji ble matchvinner kvarteret før slutt og sørget for nok et Brann-tap i Eliteserien. Spissen snek seg gjennom gjestenes forsvar og påførte Kåre Ingebrigtsens gutter sitt åttende tap på ti kamper.

- Det er aldri en god følelse å tape. Det er kjedelig. Vi fortjener det ikke. Vi må fortsette å jobbe hardt, sier innbytter Daouda Bamba til Discovery.

Brann trodde de hadde tatt ledelsen etter 24 minutter. Et innlegg fra venstre endte med at ballen plutselig lå i nettet. Benjamin Tiedemann Hansen og keeper Egil Selvik kolliderte etter en liten berøring fra Branns Aune Heggebø.

Kampens dommer valgte imidlertid å tildele hjemmelaget frispark. Noe flere mente var av det billige slaget.

- Jeg har sett dommere slippe den før. Det er marginer i mot, sier Joacim Jonsson i Discoverys Fotball Direkte-studio.

- Et greit frispark, konkluderte Eirik Huseklepp hos TV 2s FotballXtra.

Hovedpersonen selv var ikke helt enig med den tidligere Brann-helten.

- Det er vel det han prøver å si. Jeg føler sånne små dytter skjer hele tiden i boks, jeg. Tror ikke jeg hadde blåst straffe, jeg mener det er klink mål, sier Heggebø selv til Discovery i pausen om annulleringen.

- Jeg tror bildene taler for seg selv. Jeg får et godt dytt i ryggen og går inn i Egil. Det er ikke så mye på si om den, det er klink frispark, kontrer Tiedemann Hansen.

Les også

Ohi Omoijuanfo den store helten da Molde tok tre poeng i gullkampen borte mot Bodø/Glimt

Få minutter senere var Kevin Krygård uhyre nære å sende Haugesund i føringen. Skuddet på hel volley strøk hårfint utenfor stolpen til keeper Eirik Holmen Johansen.

Før den andre omgangen fikk Brann-trener Kåre Ingebrigtsen si sitt om den annullerte scoringen. Trønderen var klokkeklar i talen om hva han mente om dommerens avgjørelse.

- Det er bare en mann som ikke mener det, men vi må fortsette og score mål. Så ser vi om vi får noen til å telle. Jeg synes vi har vært strålende og skapt nok til å lede. Vi er ikke der at vi får dem, sier Ingebrigtsen.

Les også

Hareides pride-uttalelser sjokkerte – så sa RBK-treneren unnskyld

Kampen sett under ett bar ikke preg av offensiv festfotball. Finspillet uteble i Haugesund, det fikk TV 2-ekpsert Jesper Mathisen til å oppsummere årets Brann-sesong.

- Det skjer så mye rart i Bergen. Det de har levert denne sesongen har vært sørgelig, sier Mathisen .

Kvarteret før slutt sprakk nullen og det var hjemmelaget Haugesund som påførte Brann enda mer smerte. Ibrahima Wadji trengte gjennom bergensernes forsvar og satt ballen bak en utrusende keeper.

Filip Delaveris fikk en stor sjanse på overtid, men keeper Selvik sto i veien på dobbeltsjansen.

Med torsdagens tap står Brann med åtte tap og fire poeng etter ti kamper i Eliteserien.