*Nettavisen* Sport.

Marerittet over for Torres

Foto: Rebecca Naden / Pa Photos

- Nå kan jeg nyte fotball igjen, smiler Fernando Torres.

24.04.11 08:32

CHELSEA - WEST HAM 3-0: Fernando Torres spilte 484 minutter med ligafotball for Chelsea før han endelig fikk sitt første mål. Det skjedde sju minutter før slutt i londonderbyet mot West Ham påskeaften.

Ellevill glede
Stjernespissen, som scoret 65 mål på 102 kamper for Liverpool, hadde startet fem kamper og kommet inn som innbytter fem ganger før det løsnet.

- Det var ikke den starten jeg hadde sett for meg, men det er aldri lett å komme inn i et nytt lag. Det blir mindre press på meg nå, sier Fernando Torres i et TV 2-sendt intervju.

- Nå kan jeg nyte fotball igjen, legger han til.

Målet punkterte dessuten den viktige kampen om tre poeng.

Chelsea tok ledelsen 1-0 gjennom Frank Lampard i første omgang, men West Ham skapte en rekke farlige sjanser og seieren virket på ingen måte trygg før 2-0-målet kom.

Etter scoringen til Torres jublet hele Chelsea-laget hemningsløst sammen med 27-åringen. Det var tydelig at en Torres-scoring sto høyt på ønskelisten til hele Chelsea-laget.

Spisser som sliter
Nå gjenstår det bare å se om dette var opptakten til flere nettkjenninger for den tidligere Liverpool-stjernen. Det kan Chelsea trenge. Torres er nemlig ikke den eneste spissen som har produsert færre mål enn normalt.

Didier Drogba har bare scoret tre ganger etter 24. januar. Nicolas Anelka har gått målløs av banen i ni kamper på rad.

Heldigvis for Chelsea produserer andre. Florent Malouda satte for eksempel inn 3-0-scoringen mot West Ham.

Franskmannen er klubbens toppscorer med 13 mål. Det får nok ikke Torres forandret på, men nå kan han i det minste legge marerittet bak seg.

- Det har ikke vært så vanskelig. Kanskje for fansen, for den har vært veldig tålmodig med meg. Jeg var mer bekymret for dem enn meg, smiler Torres.

Fortsatt håp
Chelsea har 67 poeng etter 34 kamper. Det er seks poeng færre enn serieleder Manchester United og tre poeng mer enn tabelltreer Arsenal.

Manchester United skal møte både Chelsea og Arsenal i løpet av sine fire siste kamper, så det er for tidlig å dele ut ligagullet nå.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag