SANDEFJORD - BRANN 2-2

Brann fikk en strålende start da Aune Selland Heggebø stanget inn kampens første mål etter seks minutter, men gleden ble derimot kortvarig.

Vidar Ari Jonsson utlignet for Sandefjord etter et kvarter, og kun to minutter senere sendte Kristoffer Normann Hansen vertene i ledelsen.

I andre omgang sto hjemmelaget imot presset fra Brann lenge, men på overtid utlignet Bård Finne for Brann.

- Jeg må passe på så jeg ikke sier noe dumt nå, men det er så unødvendig av oss. Det er så dritt. Jeg blir så irritert at det er helt sykt, sier Sandefjords Brice Wembangomo til Eurosport Norge umiddelbart etter kampen.

LES OGSÅ: Solskjær åpner opp: - Det var på tide for meg å gå av

Store Brann-sjanser

Det var gjestene som startet kampen best. Etter flott spill av Brann slo Robert Taylor et presist innlegg til Heggebø, som knuste motstanderen i duellen og headet ballen i mål.

Bård Finne testet Sandefjord-keeper Jacob Storevik like etter at Brann hadde tatt ledelsen, men sisteskansen avverget et nytt baklengsmål.

Både Finne og Taylor hadde to gode scoringsmuligheter før pause, men maktet ikke å overliste Storevik.

- Vi må være skarpere når vi skal avslutte, for vi får faktisk noen gode sjanser, sier Brann-spiller Sivert Heltne Nilsen til Eurosport Norge etter første omgang.

LES OGSÅ: Lillestrøms bortefans fikk kjeft av sine egne - seinere ble kampen stoppet

Sandefjord effektive

Etter et kvarter lagde Heltne Nilsen et tilsynelatende unødvendig frispark da han spente bein på Jonsson. Det skulle vise seg å koste dyrt for Brann.

Normann Hansen slår et hardt frispark fra skrå vinkel, som Alexander Ruud Tveter stusset videre inn foran mål. Der fikk Jonsson en enkel oppgave i å sette inn utligningen.

Hjemmepublikummet hadde knapt rukket å sette seg før Sandefjord var frempå igjen.

Amer Ordagic slo et hardt innlegg inn foran mål, og etter en retningsforandring fikk Normann Hansen stå helt alene inne i sekstenmeteren til Brann, og satte dermed inn vertenes andre mål.

- Det er noen minutter der det går litt i stokk, og da blir vi hardt straffet. Vi må opp med intensiteten i det defensive arbeidet, sier Heltne Nilsen i pausen.

LES OGSÅ: Manchester City overbeviste med praktscoringer mot Everton

Sisteplass

Lørdag vant Mjøndalen mot erkerivalen Strømsgodset på bortebane etter scoringer av Syver Skaar Eriksen og Fredrik Brustad. Dermed overtok Mjøndalen kvalifiseringsplassen i Eliteserien.

Søndag vant Stabæk overlegent over Kristiansund, og dermed passerte de Mjøndalen på tabellen.

Ettersom at Brann spilte uavgjort mot Sandefjord, må bergenserne finne seg i å ligge på sisteplass i Eliteserien med tre serierunder igjen å spille.

Brann møter Molde, Bodø/Glimt og Sarpsborg 08 i de tre siste kampene.