Gå til sidens hovedinnhold

Marerittstart for Arsenal

Sesongstarten kunne knapt blitt verre for Arsène Wenger.

ARSENAL - ASTON VILLA 1-3: Hjemmekamp mot svake Aston Villa ble ikke den drømmestarten Arsenal-fansen håpet på, og manager Arsène Wenger trengte.

Olivier Giroud ga londonlaget ledelsen etter bare seks minutters spill på Emirates Stadium, men deretter gikk det kun én vei.

Nedover.

Og det gikk fort.

- Plutselig gikk alt imot oss
- Dette var veldig skuffende, for vi startet bra og plutselig gikk alt imot oss, sier Arsène Wenger ifølge Arsenals egen twitterfeed.

- Selv da vi var nede i ti mann, hadde vi sjanser til å komme tilbake til 2-2. Vi kunne ha vunnet kampen. Det var mye positivt med spillet vårt, og det er dette vi må fokusere på, legger han til.

Christian Benteke utlignet til 1-1 på retur fra Wijciech Szczesny etter sitt eget straffespark midtveis i førsteomgangen.

Wenger er blitt kritisert for mangelen på spillerkjøp i sommer, og Arsenal har til alt overmål både solgt unna alle overflødige spillere og vel så det. På toppen av dette har skadene kommet på samlebånd.

Resultatet er en spillerstall tynnere enn Wenger selv.

Kieran Gibbs måtte nemlig byttes ut på grunn av skade før halvtimen ble spilt. Inn kom Carl Jenkinson.

Straffe, så rødt kort
Et drøyt kvarter ut i andre omgang får Aston Villa enda et straffespark. Laurent Koscielny fikk samtidig gult kort for episoden som førte til at dommeren pekte på straffemerket.

Denne gang scoret Christian Benteke sikkert.

Fem minutter senere pådro Koscielny seg enda et gult kort. Dermed ble franskmannen utvist og må sone karantene.

Fire minutter før slutt kontret Antonio Luna inn 3-1 for Aston Villa.

Marerittet var komplett for Arsenal og Arsène Wenger.

Nå er spørsmålet om de kommer til å våkne før overgangsvinduet stenger.

Bacary Sagna fikk også en smell i sluttminuttene, da han landet på hodet etter en luftig duell. Heldigvis gikk det bra for Sagna, som fort kunne ha brukket nakken i den situasjonen.

- Vi sliter med å få spillere tilbake til kampen onsdag kveld. Gibbs har et dypt kutt. Sagna og Tomas Rosicky har et problem. Og Aaron Ramsey har et problem etter et spark på ankelen, erkjenner Wenger.

Reklame

Slik gjør du bålpannen om til en pizzaovn

Kommentarer til denne saken