RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Marginene imot Gamsten

(foto: scanpix)
Sist oppdatert:
Morten Gamst Pedersen hadde to store sjanser, men marginene og flaksen var ikke på nordmannens side i 1-2-tapet for Fulham.

FULHAM - BLACKBURN 2-1: På stillingen 0-0 fikk «Gamsten» ballen på 16-meter og smalt til på halv volley. Den norske vingen har scoret flere mål på akkurat den måten, men denne gang føk ballen til himmels over mål.

Like etter gjorde Fulham 1-0.

Milimetre unna

Midtveis ut i 2. omgang var det direkte uflaks at Gamst Pedersen ikke scoret. Et frispark fra kanten av 16-meteren smalt i tverrligger og ned på streken, mens Fulham-keeper Mark Crossley bare kunne stå og se på. På sidelinjen sto Blackburn-manager Mark Hughes og rev seg i håret.

Men det var ikke Gamstens - eller Blackburns - dag på Craven Cottage. Noe begivenhetene i sluttminuttene også viste med all tydelighet.

Bare spør Paul Dickov.

Så nære 2-2...

Louis Boa Morte økte Fulhams ledelse til 2-0 like etter pause og gjorde jobben svært vanskelig for Blackburn. Men Mark Hughes' menn ga seg aldri, skapte sjanser og fikk uttelling på merkelig vis ett minutt før slutt da Zed Knight nikket ballen i eget mål.

Deretter startet et stormløp mot Fulham-målet, og i løpet av de fire tilleggsminuttene skjedde det mye. Dickov skjøt rett på Crossley fra 10 meter, og like etterpå prøvde han å skru ballen ned i motsatt hjørne. Men Fulham red stormen av og tok tre verdifulle poeng.

Med litt flaks.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere