RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Marion Jones vant i comebacket

Marion Jones er tilbake på friidrettsbanen. I comeback-løpet på 60 meter i New York fredag triumferte hun med seier på 7,21 sekunder.

Den tredobbelte olympiske mesteren fikk ingen god start i Madison Square Garden, men hun kom sterkt etter 30 meter og vant en klar seier i det sterke feltet.

Det var første gangen på 18 måneder at den amerikanske mammaen var i aksjon på friidrettsbanen. Hun har holdt seg i ro det siste halvannet året på grunn av barnefødsel.

Jamaicas Angela Daigle løp inn til 2. plassen med 7,24 fredag. Inger Miller, også hun USA, endte på 3. plass med 7,27 sekunder.

- Jeg var nervøs. Det syntes på starten min. Derfor tror jeg at jeg så ut som en kvinne som har hatt en lengre svangerskapspause, sa Marion Jones ifølge NTB-Reuters.

- Jeg visste jeg måtte gjøre noe etter 30 meter. Jeg sa til meg selv at dersom jeg skulle vinne, måtte jeg sette inn det jeg hadde, og etter 40 meter var jeg på topp, sa hun.

- Jeg har en stor jobb å gjøre, men jeg vet at jeg har mye å hente i friidretten fortsatt, sa Marion Jones, som startet OL-sesongen slik hun hadde håpet på - med seier.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere