Gå til sidens hovedinnhold

Marit Bjørgen blar opp 15,8 millioner for villa i Holmenkollen

Flytter 50 meter ned i gaten og har sikret seg rundt 100 kvadratmeter mer boltreplass.

Den tidligere langrennsdronningen og mannen Fred Børre Lundberg har bladd opp 15,8 millioner kroner for å sikre seg en bolig i Holmenkollen i Oslo.

Det melder Finansavisen. Villaen i Thorleif Haugs vei 4G er på solide 258 kvadratmeter og er dermed snaue 100 kvadratmeter større enn parets forrige bolig.

Bjørgen og Lundberg flytter ikke langt, for de har bodd i Thorleif Haugs vei 49 siden 2013, da de betalte 7,5 millioner for en 163 kvadratmeter stor bolig der.

LES OGSÅ: Marit Bjørgen gjør comeback i skisporet

Den nye boligen ligger rundt 50 meter fra den forrige og kun 350 meter unna kunstsnøløypa i Holmenkollen. Bjørgens gode venninne Therese Johaug holder for øvrig til i et hus litt lenger ned i veien, der hun har bodd siden 2017.

Boligen Bjørgen og Lundberg nå har kjøpt ble lagt ut for salg i sommer, ifølge Finansavisen. Prisantydning da var på 16,5 millioner kroner, men det viste seg vanskelig å få solgt til den prisen og i september ble prisen kuttet.

LES OGSÅ: Marit Bjørgen pusser opp hus i hjembygda

I oktober ble prisen dumpet ytterligere og det var da Bjørgen og mannen fikk tilslag på boligen, 700.000 kroner under den opprinnelige prisantydningen.

I markedsføringen av boligen ble trukket fram fin utsikt, Kvänum-kjøkken, to garasjeplasser og sportsbod i felles underjordisk garasjeanlegg.

LES OGSÅ: Marit Bjørgen (38) er årets sportsnavn i Nettavisen (2018)

Selv om tomten er på rundt to mål, ligger selve boligen oppe i hjørnet av tomten, helt inntil, og nesten vegg-i-vegg, med nærmeste nabo.

Bjørgen annonserte nylig at hun skal satse på langløp i tiden framover og skal gå for Team Ragde. Eiendomskongen Edgar Haugen står bak og har brødrene Anders og Jørgen Aukland med seg på laget.

P.S. Denne artikkelen viste i en tidligere versjon bilder av Bjørgens nye bolig. Disse er nå fjernet fra artikkelen etter selgers ønske om at bildene ikke skal publiseres.

Reklame

Comfyballs tømmer lageret: Halv pris på alle boksere

Kommentarer til denne saken