Gå til sidens hovedinnhold

Marit sitter trygt

ZAGREB (TV 2 Nettavisen): Marit Breivik har måttet tåle mye kritikk for sin jobb på benken under VM, til og med fra håndballpresident Karl-Arne Johannessen. Men NHF har full tillit til landslagssjefen.

NORGE – SPANIA 26-27: Marit Breivik vil nok aldri glemme de valgene hun gjorde i åpningskampen mot Ukraina. Det som først så ut som noen feilvurderinger i en ubetydelig åpningskamp, ble direkte avgjørende for Norges VM-skjebne.

Har tillit

Gulldrømmen røk og det samme gjorde OL-plassen alle trodde var en selvfølge. Men til tross for fiaskoen i Kroatia, har Breivik full tillit i Norges Håndballforbund.

- Det er uaktuelt for oss å veie Marit etter dette mesterskapet. Hun har levert formidable resultater over ti år og vil sitte ut den tiden kontrakten hennes varer, sier håndballpresident Karl-Arne Johannessen til TV 2 Nettavisen.

Heller ikke Breivik selv vil uttale seg om fremtiden sin nå.

- Det blir ulogisk for meg å tenke på min jobb i dag. Jeg vil ikke bruke tid på fremtidslyst nå, sier hun.

Kan få fortsette

Johannessen åpner også for at Breivik kan få tilbud om en forlenget kontrakt, dersom hun ønsker det selv.

- Utpå høsten neste år vil vi begynne å se på saken og da er det to alternativer. Enten så er Marit sugen på å fortsette og da er det i aller høyeste grad aktuelt. Hvis hun sier at hun vil gjøre noe annet i NHF, så vil vi begynne å se på andre løsninger, sier han.

Og dersom Breivik finner ut at nok får være nok, så vil Håndballforbundet lyse ut stillingen.

- Hvis vi blir enige med Marit om at hun skal takke av, vil vi utlyse stillingen over nyttår i 2005, slik vi gjorde det på herrelandslaget, forteller håndballpresidenten.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien