Gå til sidens hovedinnhold

- Mark Hughes er en merkelig mann

Waliseren og Fulhams eier i tottene på hverandre.

I sommer tok Mark Hughes sin hatt og forlot jobben som manager for Fulham. Avgjørelsen kom etter at waliseren hadde blitt koblet til flere andre klubber i Premier League.

Blant klubbene Hughes skulle være aktuell for, var Aston Villa. Den jobben gikk imidlertid til Alex McLeish og Hughes står fortsatt uten noen ny arbeidsgiver.

- Handlet ikke om meg
Mandag går den tidligere Manchester United-spissen hardt ut mot sin gamle klubb. Waliseren mener at Fulham er en klubb som mangler ambisjoner og at det var derfor han dro.

- Det at jeg stakk fordi jeg hadde et annet jobbtilbud, er feil. Det var ikke dette det handlet om for meg. Jeg følte rett og slett at Fulham manglet ambisjoner, sier han ifølge Sportinglife.

- Mine ambisjoner ble ikke matchet av klubbledelsen. Historisk sett er Fulham en klubb som er fornøyd med å bare være i Premier League. Jeg hadde høyere ambisjoner for klubben.

Hughes peker videre på at klubbeier Mohamed Al Fayed var lunken til å hente inn de spillerne waliseren mente var riktig for klubben og til slutt orket han rett og slett ikke mer.

- Kontrakten min skulle fornyes 1. juni, men jo nærmere vi kom den datoen, jo mer i tvil ble jeg. Hadde jeg signert, måtte jeg ha tilbrakt enda mer tid i den klubben, sier Hughes.

- En merkelig mann
Fulhams eier, Mohamed Al Fayed, stiller seg imidlertid spørrende til den tidligere spissens uttalelser. Han kan ikke helt skjønne hvor denne kritikken kommer fra.

- Mark Hughes er virkelig en merkelig mann. Da han mistet jobben i Manchester City var han i ferd med å bli en glemt mann, men vi ga ham en ny sjansen, sier han i en pressemelding.

- Selv om resultatene var dårlige, opplevde han aldri noe press fra min side. Jeg støttet ham hele veien, både økonomisk, personlig og moralsk, sier londonklubbens eier.

- Ville helst ha Jol
Al Fayed forteller videre at partene var så godt som enige om en kontraktforlengelse, da Hughes plutselig tok sin hatt og gikk.

- En ny toårskontrakt var ferdigforhandlet. Men den dagen han skulle signere, trakk han seg fra avtalen, uten å gi oss en skikkelig forklaring, sier Al Fayed.

- Slik jeg ser det, så er Fulham en klubb som stadig vokser under vår nye manager, Martin Jol. Det var Jol vi helst ville ha den gang vi ansatte Hughes, forteller han.

Fulham har ikke fått noen knallåpning på årets sesong i Premier League og ligger som nummer 17 etter ni kamper. Laget har kun vunnet én seriekamp i høst.

Kommentarer til denne saken