RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Hammarbys nettsider)

Markstedt forlater Lyn

Sist oppdatert:
Peter Markstedt har bestemt seg for å forlate Lyn, ett år før kontrakten løper ut. - Vi flytter hjem alt i morgen, sier han til TV 2 Nettavisen.

Markstedt skal tiltre i en sportsdirektør-rolle i sin tidligere klubb Västerås SK.

- Det har egentlig vært bestemt lenge. Men vi har villet vente med å gå ut med det. Det har vært mange spørsmål omkring dette. Jeg kommer også til å spille for Västerås, sier Markstedt til TV 2 Nettavisen.

Er løst
Spissen, som scoret Lyns trøstemål i cupfinalen mot Brann sist søndag, har egentlig ett år igjen av sin kontrakt med Oslo-klubben.

- Ja, det stemmer at jeg har ett år igjen på kontrakten. Men det er løst med Lyn på en fin måte. De hadde forståelse for situasjonen, sier han videre.

Stort med finale
Til tross for at cupfinalen endte med tap, legger han ikke skjul på at det var et stort øyeblikk å spille på Ullevaal sist søndag.

- Tross alt er nok finalen det beste minnet jeg har med tilbake fra Norge. Jeg hadde ingen aning om at det var en sånn fantastisk atmosfære og stemning rundt. Det var bare synd det gikk som det gikk, understreker han uverfor TV 2 Nettavisen.

Markstedt kom fra Hammarby foran denne sesongen. Han fikk med seg 24 seriekamper og fem mål, samt fire kamper i cupen - og ett mål.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere