Gå til sidens hovedinnhold

Marseille holder PSG-jubel på vent

Slo Daniel Braatens lag takket være tomålsscorer.

MARSEILLE - TOULOUSE 2-1

Marseille sørget med for at Paris Saint-Germain må vente iallfall til søndag med å sikre seriegullet i Frankrike.

André Ayew ble kampens store spiller for med to mål for Marseille mot Daniel Braatens Toulouse lørdag.

Braaten startet kampen i angrepet til gjestene, men ble byttet ut etter 70 minutter.

Ayew måtte se forrige helgs seriekamp fra tribunen grunnet en suspensjon, men var absolutt til stede mot Toulouse.

Like før pause sendte han Marseille opp i 1-0-ledelse. I annen omgang doblet han ledelsen med sin annen scoring for dagen.

Det hjalp gjestene lite at Eden Ben Basat, spilleren som erstattet Braaten, reduserte åtte minutter før slutt.

Presser PSG
Med seieren holder Marseille luken på fire poeng opp til PSG, som søndag møter Lyon borte. Med seier der vil rikingene fra hovedstaden sikre seriegullet.

- Kampen var vanskelig mot en god motstander. Vi har sikret oss en topp tre-plassering, men vi skal spille for andreplassen nå, sa Marseille-trener Elie Baup etter kampslutt.

Troyes er et av flere lag som står i fare for å rykke ned. Lørdag gjestet de Ajaccio, som knepent har klatret ut av nedrykksstriden. Florian Jarjat sørget for kampens eneste scoring og dermed en overraskende seier til Troyes.

Troyes-seieren satte større press på blant andre Sochaux og Nancy. Førstnevnte møtte tabelljumbo Brest og vant komfortabelt 2-0. Nancy måtte slite noe mer og måtte etter en jevn kamp mot 9.-plasserte Bordeaux se at det ble tap, 2-3.

Konradsen-tap
Anders Ågnes Konradsen og Rennes kom godt i gang borte mot Valenciennes lørdag, men tapte til slutt 1-4 etter en skuffende annen omgang, hvor de også ble redusert til ni mann. Konradsen ble byttet ut etter en time på stillingen 1-1.

Begge lag ligger midt på tabellen og hadde sånn sett lite å spille for.

Også Bastia og Montpellier møttes til et oppgjør midt på tabellen. Claudio Beauvue sendte Bastia i føringen, mens John Utaka utlignet etter en halvtime spilt. Derfra og ut handlet det om Bastia, som med to scoringer til vant 3-1.

Reklame

Mobilselskap kutter prisene - sjekk hvor mye du sparer

Kommentarer til denne saken