RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Marthe vraker fiaskoskiene

Foto: Lise Åserud (Scanpix)
Sist oppdatert:
På håpløse ski tapte Marthe Kristoffersen VM-stafetten. Nå bytter hun merke.

Marthe Kristoffersen (19) gikk ut i tet for Norge som ankerkvinne på VM-stafetten i Liberec. Tidlig på etappen ble hun tatt igjen – og fraglidd – av finske Aino Kaisa Saarinen. Utover i løpet fikk hun store problemer på de trå skiene, og på oppløpet ble hun også spist opp av tyske Claudia Nystad og svenske Charlotte Kalla.

Det som så ut som en sikker medalje, endte i bunnløs fortvilelse og tårer.

Les også: Derfor var det ikke Marthes skyld

Og VM-stafetten var ikke det eneste løpet i vinter der Kristoffersen tapte mye til konkurrentene fordi skiene ikke var konkurransedyktige. Nå er hun lei – og vraker Madshus, skriver Adresseavisen.

- Jeg har ikke hatt kjempeski, og da mister man troen på at de er det beste. Det er ikke spesielt VM-stafetten som har gjort det. Det er totalen. Men det er ikke slik at jeg har hatt bare dårlige ski, sier Kristoffersen til avisen.

- Hun har hatt noen skuffelser i vinter, blant annet med VM-stafetten som har ført til at hun har fått dårligere tro på utstyret. Vi er vel kanskje av en annen tro, sier racingsjef Per Wiik i Madshus – som kan konstatere at en løper som Ole Einar Bjørndalen er av en helt annen oppfatning om Madshus-skiene enn Marthe Kristoffersen.

Sjekk siste vintersportsnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere