Eurosport meldte torsdag at Sandefjord-trener Marti Cifuentes var ferdig i klubben etter sesongen. Kontakten hans med Eliteserie-klubben løper da ut.

Bekreftet det hele selv

Kort tid etter bekreftet Cifuentes dette selv via Twitter.

Spanjolen overtok som trener i Sandefjord i mai 2018 etter at Magnus Powell hadde fått sparken.

LES OGSÅ: Bismar Acosta får skriftlig advarsel og må trene for seg selv

Klubben skal ifølge Eurosport ha jobbet med å forlenge kontrakten hans siden august i år, men partene har ikke kommet til enighet om noen avtale.

Sandefjord skriver følgende i en pressemelding torsdag:

«Sandefjord Fotball kommer ikke til å forlenge kontraktene til hovedtrener Marti Cifuentes og fysisk trener Jordi Gonzalez. Begges kontrakter utløper den 31/12-2020. Klubben vil presisere at en er strålende fornøyd med den jobben som er lagt ned, og de sportslige resultatene trenerteamet og spillere under Marti Cifuentes sin ledelse har oppnådd».

Cifuentes: Klubbens valg

Cifuentes skriver selv på Twitter at det er klubben som har tatt valget om å ikke forlenge kontrakten til trenerteamet.

- Det er med tungt hjerte jeg kommer med denne kunngjøringen i dag. Klubben bestemte i går at våre kontrakter ikke vil bli fornyet etter denne sesongen, skriver han.

LES OGSÅ: Handssituasjon fikk ekspertene til å måpe: - Det er helt uvirkelig

- Det er en fantastisk reise vi er på og det har vært en opplevelse for livet å trene dette laget. Vi vil alltid være takknemlig for muligheten vi ble gitt av styret og eieren av klubben, Gunnar, i 2018 da laget var i en veldig vanskelig periode.

- En sann gelde

Han sier han setter pris på muligheten han har fått:

- Det har vært en sann glede og en utrolig lærerik reise å trene et lag i dette landet, mot dyktige trenere og veldig gode lag.

LES OGSÅ: Solskjær raste. Nå kritiseres han av Berbatov: - Det kommer ikke til å ende bra

Sandefjord ligger som nummer elleve per nå i Eliteserien etter 24 kamper. Cifuentes og hans menn har kapret 28 poeng og har med det en luke på seks poeng ned til Start på kvalifiseringsplassen og åtte poeng ned til direkte nedrykksplass.