Gå til sidens hovedinnhold

Martin Andresen i skjebnemøte

Martin Andresen sitter onsdag formiddag i møte med VIF-ledelsen. Her skal klubben diskutere første halvår, noe som kan bety slutten på Andresens framtid som trener i VIF.

VALLE: Da dittOslos journalist var på treningsfeltet på Valle i 11-tiden onsdag formiddag var det toppspillerutvikler André Bergdølmo som ledet VIF-treningen. Trener Martin Andresen satt i evalueringsmøte med VIF-ledelsen, der de vurderer første halvår i sesongen.

Møtet er en halvårlig begivenhet, men det er ventet at Andresens framtid i klubben blir en sentral sak på møtet.

– Dagens møte har vært planlagt lenge. Det er en helt vanlig evaluering av vårsesongen, og det er ikke noe dramatikk i dette, sier Håvard Lunde, leder i Vålerengas sportslige utvalg.

LES OGSÅ: Martin Andresen: – Flaut å skulle stikke av nå

De siste dagene har spekulasjonene gått høyt rundt Martin Andresens framtid i klubben, etter at Vålerenga har spilt elendig fotball den siste tiden.

Både hovedsponsor Hafslund og supporterne i Klanen har langet ut mot Martin Andresen, og krevd endring. Mandag møtte Klanen opp på VIF-trening med plakater der det sto «Nok er nok», mens Hafslund mener de fleste unnskyldningene nå er brukt opp.

– Nå skal egentlig ikke vi uttale oss om det sportslige, men som en av hovedsponsorene blir man jo oppgitt. Nå må vel de fleste unnskyldninger være brukt opp, sa Hafslunds direktør for samfunnskontakt, Frode Geitvik.

Reklame

Så enkelt kan du sende blomster på døren