RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Martin Andresen nå også sponsor

Foto: Håkon Mosvold Larsen/Scanpix
Sist oppdatert:
Gjett én gang hvilket selskap som er Vifs nye hovedsponsor?

(iOslo.no) Ja, du gjettet riktig, det er nemlig møbelgiganten Skeidar som blir ny hovedsponsor for klubben, melder Vålerenga Fotball i en pressemelding.

Styrer det meste
Nå er altså Martin Andresen spiller, kaptein, manager, trener - og hovedsponsor for Vålerenga!

Er Vålerenga Fotball i ferd med å bli Martin Andresen Fotball? Si din mening under.

Avtalen gjelder for ett år, med opsjon på forlengelse med ytterligere to år. Det er første gang Skeidar går inn som sponsor av en eliteserieklubb i fotball.

- Den folkelige, fargerike og inspirerende imagen til Vålerenga er avgjort noe vi mener vil passe til vår merkevare, og vi regner dette som en meget fornuftig markedsinvestering for oss. I tillegg har jo selskapet og mange av våre ansatte fulgt Martin Andresen gjennom mange år, og vi synes selvsagt det er positivt å kunne bidra til å støtte hans arbeid med å bygge Vålerenga, sier administrerende direktør i Skeidar, Nils Sund, i pressemeldingen.

Skeidar på shortsen
Martin Andresen er en av de største eierne av møbelkonsernet Skeidar. Gjennom Birkelunden Investeringsselskap eier Andresen 22,5 prosent av aksjene i selskapet. Møbelgiganten eies 90 prosent av Andresen-familiens selskap, Skeidar Holding AS. Dette er igjen heleid av Birkelunden Investeringsselskap AS.

- Vi er kjempefornøyd med å få en ny hovedsamarbeidspartner om bord. Skeidar er en bunnsolid og tradisjonsrik virksomhet som vi føler står veldig bra til Vålerenga Fotball. Avtalen er tuftet på en felles ambisjon om verdiskapning. Avtalen er en god avtale for Vålerenga Fotball og gir oss ytterligere trygghet og forutsigbarhet i økonomisk vekst, uttaler administrerende direktør Pål Breen i Vålerenga Fotball.

Avtalen innebærer at Vålerenga-spillerne vil spille med Skeidars logo på fremsiden av shortsen i sesongen som kommer.

Les flere nyheter på iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere