Martin Andresen skadet igjen

Torsdag skulle Martin Andresen spille sin første kamp i Brann-drakten, men nå må debuten utsettes. På dagens trening pådro landslagsspilleren seg en strekk.

15.03.05 16:29

- Martin fikk en strekk på forsiden av låret på dagens trening. Det er vanskelig å si noe om omfanget allerede nå, men det virker ikke veldig alvorlig. Men han er ikke aktuell til torsdagens kamp, sier Branns fysioterapeut Frode Skjelvan til TV 2 Nettavisen.

Skadeplaget
Landslagsspilleren har slitt med en skade i hofteregionen, og har ennå ikke vært i aksjon for sin nye klubb etter 12 millioners-overgangen fra Stabæk før jul. Men på torsdag skulle bergenserne endelig få sin nye profil i aksjon i Royal League-kampen mot Vålerenga. Nå må debuten utsettes.

- Foreløpig kan vi ikke si noe om når han kan være i aksjon. Vi vet litt mer om et par dager, sier Skjelvan.

Winters et stykke unna
Martin Andresens strekkskade er imidlertid ikke det eneste som bekymrer Skjelvan om dagen. Fysioterapeuten har mer å henge fingrene i enn ønskelig, under en måned før seriestart. Andresen har nemlig selskap av Robbie Winters, Helge Haugen, Arve Walde og Martin Knudsen på skadelisten.

- Robbie spilte litt fotball på treningen, men merket fort at det ikke gikk. Han har fått føling med det samme som plaget ham i fjor høst, mens ettervirkningene etter vinterens operasjon ikke plager ham. Det går greit når han løper rett frem, men ikke når han gjør bevegelser sidelengs. Men vi håper han skal være i OK form til seriestart.

Ny smell for Walde
Martin Knudsen har slitt med overbelastning, men er på full fart tilbake. Helge Haugen må derimot smøre seg med tålmodighet. Det vil gå enda noen uker før løpsmaskinen er tilbake etter å ha brukket et bein i foten i kampen mot Odense i februar.

Sistemann på skadelisten er Arve Walde. Unggutten var nettopp friskmeldt fra en strekkskade, før uhellet var ute igjen på dagens trening.

- Han fikk en ny strekk, men det er ikke det samme som sist. Jeg regner med han er tilbake snart, men han er nok ikke aktuell til kampen på torsdag, sier Skjelvan.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.