RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Martin Andresen til tysk klinikk

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Da Brann trente i ettermiddag manglet en spiller. Martin Andresen.

- Martin er her ikke fordi han er på en tysk klinikk for å få utredet noe i musklene rundt bekkenet, er Brann-trener Mon Ivar Mjeldes alt annet enn opplysende melding.

- Er han skadet?

- Nei, han er ikke skadet.

- Hva gjør han på en tysk klinikk fem dager før seriestart hvis han ikke er skadet?

- Han skal få utredet hvordan musklene rundt bekkenet er slik at han skal kunne trene mer riktig i forhold til hvilke muskelgrupper han trenger å trene opp.

- Og dette måtte han gjøre nå?

- Ja, dette er så vidt jeg forstår en maskin det er vanskelig å komme til i så han måtte benytte anledningen.

- Betyr det at Martin Andresen er tilbake i Bergen og på trening i morgen?

- Ja, det regner jeg med. Martin har spilt to tøffe lanmdskamper og en treningskamp mot Start etter at han fikk lyskeproblemer etter Brøndby-kampen. Det har han tålt meget bra. Så vi er meget godt forspent med friske spillere før seriestart.

Sæternes på plass

Bengt Sæternes sto over kampen mot Start på grunn av stivhet i muskulaturen. Den syntes ikke på treningsfeltet i kveld der den store spissen syntes å gi beskjed om at han ikke har tenkt å sitte og se på at folk som Helstad og Winters tar plassen hans.

Solid forsvar

- Jeg må innrømme at jeg foldet hendene da Kristjan (Ørn Sigurdsson) spilte landskamp mot Spania etter å ha vært ute så lenge, men han kjenner ingenting i foten og er bedre trent enn vi trodde.

To som frøs ekstra på treningen var de to nyss ankomne. amerikaneren Ramiro Corrales og ghaneseren Tijan Jaiteh. I sluddbygene på Nymarksbanen måtte begge lure på hva de har gitt seg ut på.

Corrales kan imidlertid varme seg på gode ord fra treneren som pekte i retning av at han går rett inn i startelleveren, men det kan også være duket for Hanstveit.

- Hanstveit er vel hakket hvassere defensivt, foreløpig, sier Mons Ivar Mjelde som har et virkelig luksusproblem.

- Jeg kan ta ut en mann eller miste en mann uten et øyeblikk å måtte ofre det en tanke, for det står en like god klar til å ta over på de aller fleste plassene, sier en uvanlig rolig Brann-trener like før det brenner løs.

iBergen.no følge Brann fram mot seriestart.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere