RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Martin Andresen trolig ferdig i Sandefjord


FERDIG: Det er trolig over for Martin Andresen på toppnivå i norsk fotball. Her mot Moldes Ola Kamara tidligere i sommer.
FERDIG: Det er trolig over for Martin Andresen på toppnivå i norsk fotball. Her mot Moldes Ola Kamara tidligere i sommer. Foto: Trond Reidar Teigen (NTB scanpix)
Strekkskade ødelegger for videre spill denne sesongen

Martin Andresen (38) har etter alt å dømme spilt sin siste kamp i Sandefjord-drakta. En skade setter ham ut av spill resten av sesongen.

- Martin har fått en strekk, og det er ikke nok tid igjen av sesongen til at han får hentet seg inn igjen. Det var et ærlig forsøk og moro så lenge det varte, både for ham og oss. Men når kroppen ikke holder, så holder den ikke, sier Sandefjord-trener Lars Bohinen til Sandefjords Blad.

Andresen gjorde et oppsiktsvekkende comeback i eliteserien da han startet mot Molde 12. september. 38-åringen startet også mot Bodø/Glimt og Haugesund. Nå tyder det meste på at han har spilt sin siste kamp på toppnivå.

- Jeg tror nok det. Jeg tror ikke vi skal ha ham med videre. Han er nok ikke noe å bygge framtiden rundt heller, sier Bohinen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere