*Nettavisen* Sport.

Martin får én omgang

I kveld ble det klart at Martin Andresen spiller andre omgang mot Tromsø i morgen. Bengt Sæternes er mer usikker.

16.02.06 08:37

LA MANGA, SPANIA (iBergen.no): Martin Andresen trente to fotballøkter for første gang i dag og kommer nærmere og nærmere statusen helt friskmeldt. Likevel blir han bare matchet i en omgang i morgen.

- Martin kommer til å spille 2.omgangen. Når det gjelder Bengt, så vil ikke han starte for tidlig og han ønsker ikke å spille så mye ennå. Men han skal kanskje spille 15-20 minutter, sier trener Mons Ivar Mjelde.

Cato tilbake
Fjorårets kaptein, Cato Gunntveit er også tilbake etter skanden og kommer ifølge Mjelde til å starte mot Tromsø.

- Og Zavrl?

- Han kommer til å spille en omgang. Monkam får vi se på. Han har ikke trent på mange uker og har hatt en lang reise.

Nicolay Misje har trent forsiktig de siste dagene,men var i dag med på spill. Også han kan få noen minutter i morgendagens kamp.

Ystaas får ikke spille
Kristian Ystaas må gå med gips i opptil 12 uker etter håndleddsbruddet for snart to uker siden. Det hindrer han i å få spille kamper.

- På treningene gjør det ingenting, men dommerne er ikke så glad i gips. Så jeg får ikke spille mot Tromsø. Men kanskje kan jeg spille over helgen igjen. Vi får se, sier vossingen til iBergen.no.

Sannsynlig Brann-lag mot Tromsø:

Håkon Opdal - Christian Kalvenes, Olafur Ørn Bjarnason, Ragnvald Soma, Cato Gunntveit - Erik Huseklepp, Charlie Miller, Helge Haugen, Petter Vaagan Moen - Robbie Winters, Dylan Macallister.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.