*Nettavisen* Sport.

Martin gleder seg

Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/STEVE PARKIN

NADDERUD (TV 2 Nettavisen): Foran et jublende hjemmepublikum skrev Martin Andresen under for Stabæk torsdag kveld. - En kjempeutfordring å komme tilbake, mener landslagskapteinen.

21.05.04 08:49

- Jeg gleder meg veldig til å komme tilbake til Stabæk. Dette blir en kjempeutfordring for meg som jeg ser fram til, sier Martin Andresen til TV2 Nettavisen.

- Sjef nummer to i Norge
Stabæk-guru Ingebrigt Steen Jensen var selvsagt fornøyd med signeringen.

- Det er et stort signal at Norges største fotballspiller kommer tilbake til oss i Stabæk. Som sjef nummer to i Norge som landslagskaptein etter statsminister Kjell Magne Bondevik er vi selvsagt storfornøyde med at Martin velger oss, sier Steen Jensen i kjent stil.

- Han kunne helt sikkert ha skrevet under for alle andre norske klubber med masse penger på kontoen. Og da kunne Martin helt sikkert bestemme lønna selv. Dette beviser at både Martin og Stabæk ønsker å bygge et lag som kan vinne noe. Det er jo derfor vi driver på med dette, legger han til samtidig som han får en bekreftelse fra Andresen.

- Hvis ikke er det bare å gi opp, sier landslagskapteinen kjapt.

Andresen er ikke i tvil om han fortsatt er aktuell for landslaget nå som han kommer tilbake til Norge.

- Tippeligaen er undervurdert og så lenge jeg spiller bra fotball, regner jeg med at Åge Hareide tar meg ut.

Fulgte med fra England
- Resultatene har ikke vært tilfredstillende for Stabæk, men gutta har jobbet godt og jeg tror det løsner nå framover, sier Andresen som ikke regner med sikker plass på laget.

- Jeg må kjempe som alle de andre gutta på laget og har en stor utfordring foran meg.

- Gjør han det ikke bra nok, så kommer han ikke på laget, legger Steen Jensen til med et bredt smil.

Andre inne i bildet
At det var andre klubber i bildet foran signering for Stabæk bekrefter Andresen, men han vil ikke nevne navn.

- Det ønsker jeg å holde for meg selv. Jeg har vurdert noe, men kommet fram til at Stabæk er det som er riktig for meg. Jeg kjenner både laget og de som er rundt, sier han. Steen Jensen svarer bekreftende.

- Martin er en viktig mann for oss, som både kjenner Stabæk og de som står rundt. Vi er henrykte over at han er tilbake.

Ikke ønskeopphold
- Det var gøy å ha vært over igjen, med store kamper, mye folk og en enorm stemning, sier han.

- Men Blackburn brukte meg ikke på den måten jeg håpet de ville gjøre. Jeg fikk ikke løpe foran ballen og fikk dermed ikke bevist hva jeg er god for, sier Andresen som nå skal på ferie før han begynner å trene med Nadderud-klubben.

Annonsebilag