RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Martin sikret seg den «nye Bratseth»

Foto: Svein Ove Ekornesvåg/Scanpix
Sist oppdatert:
23-åringen er bare en medisinsk test unna å bli Vålerenga-spiller.

Vålerenga bekrefter fredag at klubben har sikret seg 23 år gamle Simon Andreas Larsen. Ifølge vif-fotball.no har han blitt omtalt som den «nye Rune Bratseth».

Spilleren kommer fra Vindbjart FK og har vært på radaren til flere tippeligaklubber i vinter. Blant andre skal Molde og Rosenborg ha vært interessert i 23-åringen.

- Vil ta nivået
Larsen kommer til Oslo mandag for å gjennomføre den medisinske testen. Overgangen kan ikke sluttføres før dette er i orden.

- Vi har selv sett Simon og han er en spiller som vi er sikker på at vil ta nivået i Vålerenga ganske raskt. Som spiller har han egenskaper vi ser etter og han kan spille både midtstopper og høyreback, sier Martin Andresen.

Larsen har blitt enig med osloklubben om en kontrakt som strekker seg fram til 2014.

- Simon har bra tempo i forhold til størrelsen sin, en fin fot, duellsterk og besluttsom i spillet sitt. Han fremstår som lærevillig og vi tror han vil utvikle seg til å bli en spiller vi får god bruk for her i Vålerenga, sier Andresen.

- Gleder meg
Selv er unggutten selvfølgelig storfornøyd med å bli Vålerenga-spiller.

- Dette er selvfølgelig veldig morsomt for meg. Det blir spennende og jeg gleder meg til å komme i gang, sier Larsen til vif-fotball.no.

Det har vært mye oppstyr rundt Larsen de siste ukene, og han har vært linket til flere klubber. Likevel har han brukt tiden godt før han har valgt klubb.

- Det har vært helt nytt for meg med denne oppmerksomheten, og noe jeg ikke har vært vant til, sier Larsen.

- Når jeg først hadde så mange valg og en så stor avgjørelse å ta så ville jeg ikke forhaste meg. Jeg ville være helt sikker på at jeg valgte det jeg følte var riktig og den beste pakken samlet sett.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere