Gå til sidens hovedinnhold

- Martin spiller for oss

- Helt utenkelig at Martin Andresen spiller for andre norske lag i år, sier Brann-trener Mons Ivar Mjelde.

(iBergen.no) : Uttalelsen kommer på bakgrunn av Bergens Tidendes oppslag i dag, hvor Martin Andresen angivelig sår tvil om han skal spille for Brann i år.

- Martin er Brann-spiller ut sesongen, og ettersom overgangsvinduet er stengt kommer han til å spille for Brann, sier Mjelde til iBergen.no.

- Hva med sommervinduet? Kan Martin ha tanker om spill i utlandet?

- Det har jeg i så fall ikke hørt noe om, og jeg betviler det sterkt, sier Mjelde.

Dahl-utspill
Oppstyret og tvilen rundt hvor Martin Andresen skal spille i 2007-sesongen skriver seg fra et utspill fra Branns administrerende direktør Bjørn Dahl. I romjulen uttalte han at dersom ikke Martin Andresen hadde forlenget kontrakten med Brann innen 13. januar, ville han bli solgt.

Det er med dette som bakgrunn at Andresen angivelig sådde tvil om hvor hans arbeidsplass ville være denne sesongen.

Martin Andresen, som fylte 30 år på fredag, sitter med bukten og begge endene i kontraktsforhandlingene med Brann. Hvis Brann ikke forlenger kontrakten med sin kaptein innen sesongen er omme ,kan den styrtrike Skeidar-arvingen selge seg selv på auksjon ved sesongens slutt til den som betaler med i flest mulige år.

Martin er ute etter en fyrverkerikontrakt, en kontrakt som skal avslutte en gloriøs karriere på fotballbanen. Hvis Brann har tenkt å fortsatt ta del i den, er det bare å finne fram gullkortet med islett av platina:

- Er Martin god nok til at han skal få en langtidskontrakt? Martin har slitt med den del skader opp gjennom, men det er lenge siden han har vært i bedre stand enn nå. Martin vil nok holde i flere år fremover, sier Mons Ivar Mjelde til i Bergen.no.

- Ønsker du Martin med i troppen for 2008-sesongen?

- Det er klart jeg gjør, I Brann har vi til hensikt å signere med flere av spillerne der kontraktene går ut i år, sier Brann-treneren.

Stille fra Dahl
Branns direktør Bjørn Dahl har ikke vært tilgjengelig på telefonen i morgentimene i dag. Om han er på forhandlingskurs for viderekommende vites ikke, for han kan komme til å trenge det. Martin Andresen leker tydeligvis ikke butikk.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis