*Nettavisen* Sport.

Mason debuterer mot Storhamar

Foto: Nashville Predators

Vålerengas NHL-import Chris Mason er spilleklar til kveldens storkamp mot Storhamar. Men hamarlagets trener Petter Salsten lar seg ikke skremme av den grunn.

02.12.04 12:24

Torsdag fikk Vålerenga papirene som bekrefter at Chris Mason er spilleklar.

- Han spiller i kveld. Papirmessig er i alle fall alt i orden, med både overgang og oppholds- og arbeidstillatelse, forteller daglig leder Anders Åsle til TV 2 Nettavisen.

Mason er en 28 år gammel keeper, som fikk et lite gjennombrudd i NHL forrige sesong. Etter 17 kamper for Nashville Predators endte han med fantastiske 92,6 i redningsprosent.

Fredag stiller han opp på nett-treff i TV 2 Nettavisen (Send inn spørsmål her).

I Storhamar er Joakim Persson tilbake i trening.

- Men han er ikke kampklar ennå. Også Immonen er ute. Vi håper imidlertid av Mattias Livf kan spille, det blir tatt en avgjørelse på det i kveld, sier trener Petter Salsten til TV 2 Nettavisen.

Han mistet NHL-importen Aaron Gavey i november, og jakter derfor fortsatt etter spillere som kan forsterke fjorårets mesterlag.

- Det jobber vi knallhardt med. Vi ser at styrkeforholdet har endret seg kraftig siden 1. august. Så vi er ute i markedet og leter. Vi ønsker å få til noe så fort som mulig, bekrefter Salsten.

Han plages ikke av Vålerengas keeperforsterkning.

- Gode keepere har vi møtt i hele år. Det er det eneste som har ikke har forandret seg. Men Vålerenga er en tøff utfordring, selvfølgelig, de er veldig slagkraftige nå, avslutter Salsten.

Storhamar og Vålerenga møtes i Hamar OL-amfi i kveld klokken 18.30.

Kveldens kamper:
Sparta - Stavanger 18:00
Comet - Frisk-Asker 18:30
Storhamar - Vålerenga 18:30
Trondheim - Stjernen 18:30
Lillehammer - Bergen 18:30

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.