Gå til sidens hovedinnhold

Mason debuterer mot Storhamar

Vålerengas NHL-import Chris Mason er spilleklar til kveldens storkamp mot Storhamar. Men hamarlagets trener Petter Salsten lar seg ikke skremme av den grunn.

Torsdag fikk Vålerenga papirene som bekrefter at Chris Mason er spilleklar.

- Han spiller i kveld. Papirmessig er i alle fall alt i orden, med både overgang og oppholds- og arbeidstillatelse, forteller daglig leder Anders Åsle til TV 2 Nettavisen.

Mason er en 28 år gammel keeper, som fikk et lite gjennombrudd i NHL forrige sesong. Etter 17 kamper for Nashville Predators endte han med fantastiske 92,6 i redningsprosent.

Fredag stiller han opp på nett-treff i TV 2 Nettavisen (Send inn spørsmål her).

I Storhamar er Joakim Persson tilbake i trening.

- Men han er ikke kampklar ennå. Også Immonen er ute. Vi håper imidlertid av Mattias Livf kan spille, det blir tatt en avgjørelse på det i kveld, sier trener Petter Salsten til TV 2 Nettavisen.

Han mistet NHL-importen Aaron Gavey i november, og jakter derfor fortsatt etter spillere som kan forsterke fjorårets mesterlag.

- Det jobber vi knallhardt med. Vi ser at styrkeforholdet har endret seg kraftig siden 1. august. Så vi er ute i markedet og leter. Vi ønsker å få til noe så fort som mulig, bekrefter Salsten.

Han plages ikke av Vålerengas keeperforsterkning.

- Gode keepere har vi møtt i hele år. Det er det eneste som har ikke har forandret seg. Men Vålerenga er en tøff utfordring, selvfølgelig, de er veldig slagkraftige nå, avslutter Salsten.

Storhamar og Vålerenga møtes i Hamar OL-amfi i kveld klokken 18.30.

Kveldens kamper:
Sparta - Stavanger 18:00
Comet - Frisk-Asker 18:30
Storhamar - Vålerenga 18:30
Trondheim - Stjernen 18:30
Lillehammer - Bergen 18:30

Reklame

Her kan du levere Vikinglotto