Harry Kane var forrige sesongs store spiller i Premier League, da han rasket med seg både toppscorer- og assistkongetittelen.

Nå har derimot den engelske landslagskapteinen hatt en fryktelig sesongstart for Tottenham, og står foreløpig med fattige null målpoeng på sine seks første kamper i Premier League.

I landslagspausen gikk han målløs av banen mot både Andorra og Ungarn, og nå hagler kritikken fra flere hold mot 28-åringen.

- Det er som at han alltid er på etterskudd, og ikke klarer å holde følge i kampen, sa tidligere Manchester United-legende Roy Keane i Sky Sports-studioet etter kampen.

Les også: Beskyldningene fra Kowalczyk sjokkerte Bjørgen: - Det føltes så urettferdig!

- Det er borte

Tottenham-spilleren har vært en skygge av seg selv etter at Nuno Espirito Santo tok over ansvaret på Tottenham Hotspur Stadium.

- Han har ikke noen mellomting. Kane er enten i fyr og flamme, eller så er han helt ute av det. Det er tydelig at han har problemer på klubblaget, men han må fortsatt kunne leverer en god nok jobb på banen for å skape sjanser.

Den tidligere skotske landslagsspilleren John Collins mener at landslagskaptein har miste noe av det man så forrige sesong, og mener man kan se at han er ute av form.

- Kane har mistet farten. Jeg ser ikke noe akselerasjon der lenger, og den skarpheten man så han hadde før, er borte,

Og komplimenters av Arsenal-legenden Lee Dixon:

- Vi forventer store ting av han hver uke. Det var mye som skjedde i sommer, og det ble nok mye for han. Han har mistet formen, men samtidig skapte ikke England fryktelig mye ellers i kampen. Han kommer til å begynne score igjen, men jeg er enig med John, han er ikke like skarp som før.

Les også: Fullstendig kaos på tribunen i England-kamp: - Dette er virkelig forferdelig

Thorstvedt: - Det har vært tynt

TV 2s fotballekspert Erik Thorstvedt er ikke overrasket over kritikken mot Kane.

- Når du spiller spiss og ikke scorer mål, så får du det. Han har hatt tidligere perioder der han heller ikke har sett så bra ut, men hvis du regner til sammen slutt, så kommer han alltid ut med mange mål. Men skal han komme opp i 20 mål denne sesongen her, så må han begynne, altså. Da må han komme seg på jobb, sier Thorstvedt til Nettavisen.

Den tidligere Tottenham-målvakten påpeker imidlertid at Kane ikke har gått målløs av hver kamp han har spilt denne sesongen.

- Det har vært tynt, men han har nå scora mål for England og i Europa League. Så det kommer litt an på hvordan man regner det. Ser man kun på Premier League, så har han ikke scora der, men det er kanskje et kunstig skille å bare se det sånn.

Samtidig minner Thorstvedt om at Kane tidligere år har slitt stort innledningsvis på sesongen. Fram til 2018 hadde den engelske landslagsspissen gått 14 kamper i august uten scoringen, dal han brøt det mye omtalte «august-spøkelset».

- Han starter ofte litt tregt. Det tok ganske mange august-måneder før det ble mål i den måneden, sier Thorstvedt.