Mata avslører Solskjærs alvorsprat med spillerne

KLAR FOR NY SESONG: Ole Gunnar Solskjær og hans Manchester United forbereder seg til en ny sesong i australske Perth.

KLAR FOR NY SESONG: Ole Gunnar Solskjær og hans Manchester United forbereder seg til en ny sesong i australske Perth. Foto: Tony Ashby (AFP)

Ole Gunnar Solskjær startet oppkjøringen til kommende Premier League-sesong med å gi spillerne klar beskjed om hva han krever av dem, forteller Juan Mata til The Mirror.

11.07.19 11:47

Manchester United er godt i gang med oppkjøringen til kommende sesong på den australske vestkysten i Perth.

Ole Gunnar Solskjær og hans menn håper å slå tilbake etter en skuffende avslutning på sesongen, som endte med at sjetteplass i Premier League og Europa League-spill kommende sesong.

Mata: - Fortalte hva han krever av oss

United vant bare tre av de siste ti Premier League-kampene og før årets sesong har Solskjær gitt spillerne klar beskjed om hva som kreves av en Manchester United-spiller.

Det forteller Juan Mata til The Mirror.

- Vi hadde et møte den første dagen her nede, der manageren og støtteapparatet ga oss klar beskjed om hva de krever av oss, hva de forventer av Manchester United-spillere, sier Mata ifølge avisen.

- Jeg mener det er riktig å gjøre det på den måten. Jeg tror alle vet hva vi representerer, vi må vite nivået folk forventer at vi presterer på, og jeg tror det er lurt å gjøre det den første dagen, sier Mata videre.

Tror på de nye

Spanjolen, som nylig signerte ny kontrakt med United, er fullt klar over at laget presterte dårligere enn hva som forventes av dem sist sesong.

- Siden da har de prøvd å hjelpe spillerne, forsøkt å forbedre oss i måten de ønsker at vi skal spille, og det har sett bra ut så langt, sier Mata.

OPTIMISTISK: Juan Mata har troen på en god United-sesong i 2019-2020. Foto: Eamon And James Clarke (Pa Photos)

- Vi måtte stille høyere krav fra hverandre hvis vi skal bli bedre. Vi vet det fra første dag i oppkjøringen, og vi er fast bestemt på å forbedre oss, levere en bedre sesong og gjøre fansen stolt.

Mata har så langt denne sommeren hentet Aaron Wan-Bissaka fra Crystal Palace og Daniel James fra Swansea. Mata liker det han har sett fra sine nye lagkamerater så langt.

- Du kan se det fra første øyeblikk. De har begge sine kvaliteter. Wan-Bissaka har spilt i Premier League før og James har gjort det bra i Swansea. Forhåpentligvis kan de gi oss mye. De er viktige for oss fordi de er unge og sultne på å gi alt for sin nye klubb.

Manchester United møter Perth Glory førstkommende lørdag og Leeds United onsdag i neste uke. Begge kampene spilles på Optus Stadium i Perth.

INTER NESTE: Romelu Lukaku så ikke overbegeistret ut da han møtte opp på Manchester Airport før avreise til Perth. Belgieren har ikke lagt skjul på at han ønsker seg til italienske Inter. Foto: Eamon And James Clarke (Pa Photos)

Forhandler om Lukaku

Laget startet torsdagens treningsøkt i Perth klokken 11.00 norsk tid. Da var verken Anthony Martial eller Inter-koblede Romelu Lukaku med.

Ifølge BBCs Simon Stone trener begge alternativt innendørs.

Inter-direktør Piero Auselio er akkurat nå i London for å møte United-representanter og å tilby totalt 70 millioner euro for Lukaku, melder Sky Italia.

Serie A-klubben ønsker å låne belgieren i to sesonger, med tvungen opsjon på kjøp. Italienerne vil ifølge Sky betale 10 millioner euro nå, 30 millioner euro neste sommer og 30 millioner euro sommeren 2021.

Lukaku selv skal være fast bestemt på å slutte seg til Inter, men for øyeblikket er partene langt fra hverandre, melder Sky.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.