Gå til sidens hovedinnhold

Mathias kopierte Tiger Woods

67-68-69-64 var scoren da Oslo golfklubbs Mathias Scjølberg gikk til topps i den prestisjetunge turneringen Orange Bowl International Championship i Florida rett før det gamle året ebbet ut.

FLORIDA/BOGSTAD: Turneringen er for de beste spillere under 19 år i USA og inviterte nasjonale vinnere fra resten av verden. Orange Bowl er en av verdens største juniorturneringer og har blant andre Tiger Woods som tidligere vinner. Mathias tok inn forspranget Stiggy Hodgson hadde opparbeidet (3 slag) og måtte sette en 5 meters putt på siste hullet for å ta seieren.

Reddet viktig par

"I en av de mest spennende avslutninger de siste årene ble norske Mathias Schjølberg den 45. Junior Orange Bowl-vinneren, da han satte en 15 fots (fem meter) putt for å redde par på det siste hullet for å slå Englands Stiggy Hodgson, som ledet etter tre runder," kan vi lese på turneringens hjemeside.

Mathias lå tre slag bak lederen før den fjerde og siste runden.

Sterke navn på listen

Mathias er i godt selskap når vi ser hvem som har vunnet turneringen tidligere. Her finner vi kjenninger som Mark Calcavecchia, Tiger Woods, Ryuji Imada, Camilo Villegas, Kevin Na m.fl.

Reklame

Slik får du godt internett på hytta