*Nettavisen* Sport.

Matic var ute i kulden - nå tror serberen at han har vunnet Solskjærs tillit

Ole Gunnar Solskjær har gitt sin serbiske midtbanekriger mer og mer tillit utover sesongen.

Ole Gunnar Solskjær har gitt sin serbiske midtbanekriger mer og mer tillit utover sesongen. Foto: Bradley Collyer (Pa Photos)

Manchester United-spiller Nemanja Matic var i tøft vær etter svake prestasjoner tidligere i sesongen, men nå har situasjonen snudd på hodet.

30.06.20 10:55

Etter å knapt ha spilt på Manchester Uniteds midtbane i første halvdel av sesongen, har Matic vært sentral en sentral brikke i Solskjærs mannskap i den gode perioden etter jul.

Serberen har kun gått glipp av én kamp etter nyttår. Nå føler han seg sikker på å ha gjenvunnet Solskjærs tillit.

– Situasjonen er annerledes nå. Manageren stoler enda mer på meg. Jeg er en soldat og venter på instruksjonene fra trenerteamet, sier Matic i et intervju med Sky Sports.

Den sentrale midtbanespilleren ble hentet til Manchester av José Mourinho sommeren 2017 for en overgangssum på 44 millioner euro.

Han spilte brorparten av kampene i sine to første sesonger, men etter svake prestasjoner i fjor sommer tok Solskjær han ut av laget.

– Når du ikke spiller vil du selvfølgelig tenke på alt mulig, men jeg prøver å være positiv. Jeg har troen på mine kvaliteter og vet at min tid kommer om jeg jobber hardt, sier Matic.

Neste Premier League-kamp for Manchester United er mot Brighton tirsdag kveld.

(©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag