*Nettavisen* Sport.

«Mats entertainment!»

Foto: Reuters/Scanpix

Mats Zuccarello Aasen imponerer i NHL. I natt scoret han sitt fjerde mål i viktig Rangers-seier.

05.03.11 10:25

Til videoen av Mats Zuccarello Aasens scoring mot Ottawa Senators i natt, står det under overskriften «Mats Entertainment!» skrevet «Mats Zuccarello works his magic against the Sens» på NHLs hjemmeside.

Magien det vises til er nordmannens fjerde scoring i NHL.

Viktig seier
Etter tre strake tap var New York Rangers avhengig av seier for å henge med i kampen om sluttspill. Mot Ottawa Senators gikk det endelig veien, mye takket være vår egen hockeyyndling. Zuccarello scoret 2-1-målet da han løftet pucken inn i nettaket. Kampen endte 4-1.

Dermed står 23-åringen med 17 poeng etter 32 kamper.

- Blir en utrolig tett sluttspurt
Vaclav Prospal, Artem Anisimov og Derek Stepan scoret de øvrige Rangers-målene, mens Sergei Gonchar scoret kanadiernes ene. Svenske Henrik Lundquist var som alltid strålende mellom stengene og gjorde 28 redninger for New York-klubben, som med seieren klatret til tabellens sjuendeplass, ett poeng foran Carolina Hurricanes og med fire poeng ned til den fryktet til niendeplassen.

- Fokuset vårt nå er å klare sluttspillet. Det er ikke viktig hvor mange poeng som skiller en eventuell åttende- og niendeplass, så lenge vi klarer det. Det kommer til å bli utrolig en utrolig tett sluttspurt og, hvem vet, kanskje vi havner utenfor, sier Lundquist, ifølge tsn.ca.

- Alle er klar over hvor tett og hvor alvorlig situasjonen vår er, men vi kan ikke la nervene ta oss. Vi må se på det som en stor utfordring. Det er ennå i våre hender, men vi må gjøre jobben vår, legger svensken til.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.