Gå til sidens hovedinnhold

Mats Møller Dæhli klar for Genk

Den belgiske klubben bekrefter at de har signert sin andre nordmann på to dager.

I en pressemelding bekrefter Genk at de har signert Mats Møller Dæhli fra St.Pauli. 24-åringen skal ha vært på medisinsk sjekk i Belgia lørdag og signert en avtale med klubben.

Fredag ble det klart at Kristian Thorstvedt bytter ut Viking med Genk. Fra før er Sander Berge en viktig brikke i laget. Det er allikevel ryktet at Berge kan forsvinne i løpet av januar.

Dæhli har signert en kontrakt frem til 2023 og vil slutte seg til lagets treningsleir i Benidorm med umiddelbar virkning.

Genk møter tyske Köln i treningskamp kommende fredag. Deretter blir første seriekamp mot Zulte Waregem, søndag den 19. januar.

Genk ligger på 8.plass etter 21 kamper med 31 poeng etter en skuffende sesong. Opp til Club Brugge på toppen av tabellen er det 18 poeng.

24-åringen har tidligere spilt for Molde, Cardiff og Freiburg. Som ungdomsspiller var han innom Lyn, Stabæk og Manchester United.

Dæhli har uttalt seg til Hamburg-klubben sitt nettsted etter at han nå forlater tysk fotball.

- St. Pauli har vært livet mitt de siste tre årene. Jeg er stolt over å ha spilt for dette laget. Takk for hver kamp! Men det er på tide for meg å gå videre, og jeg vil understreke at det var min beslutning, sier Dæhli til St.Pauli sine nettsider.

Dæhli har 23 landskamper for Norge.

Reklame

Meningsmålinger: - I enkelte tilfeller er det ren manipulering

Kommentarer til denne saken