Mats Zuccarello kåret til banens beste i ny seier for New York Rangers i NHL

Mats Zuccarellos NHL-karriere er på vei mot stjernene. Nå antyder eksperter at nordmannen i øyeblikket er NHLs beste spiller! Her avbildet etter vinnermålet sitt mot Toronto Maple Leafs natt til mandag 16.11.15

Mats Zuccarellos NHL-karriere er på vei mot stjernene. Nå antyder eksperter at nordmannen i øyeblikket er NHLs beste spiller! Her avbildet etter vinnermålet sitt mot Toronto Maple Leafs natt til mandag 16.11.15 Foto: Adam Hunger (USA TODAY Sports / NTB scanpix)

Mats Zuccarello og New York Rangers med niende seieren på rad. NHL-ekspert antyder at Zucca akkurat nå er NHLs beste spiller.

16.11.15 11:47

NHL: New York Rangers - Toronto Maple Leafs: 4-3

Mats Zucarrello forsetter å skape overskrifter på sportssidene i USA. Natt til mandag scoret han vinnermålet med under ett minutt igjen av kampen mot Toronto Maple Leafs.

- Zuccarello fikk utmerkelsen "first star" etter kampen - noe som tilsvarer banens beste i Norge. Han har nå 18 poeng på 18 kamper, forteller Nettavisens New York-korrespondent Roy Kvatningen.

Se målet til Zuccarello (saken fortsetter under videovinduet):


Helt fram til siste spilleminutt var det uvisst om det var gjestene eller vertskapet som måtte se sin seiersrekke brutt. Det sto 3-3 da Zuccarello satte inn kampens siste mål og sørget for at Rangers tok sin niende seier på rad, til glede for hjemmepublikummet i Madison Square Garden.

CBS-reporter Sean Hartnett, som er tydelig imponert over det han kaller den norske «trollmannen», har lagt ut flere Tweets med reaksjoner (se under) etter kampen. I en av dem spør han om den norske iskrigeren i øyeblikket er NHLs beste spiller. I en annen omtaler han rett og slett Zucca som «trollmann»:


Det var på ingen måte gitt at utfallet skulle bli som det ble. Peter Holland sørget for at Toronto fikk det første målet og kunne gå til pause med 1-0 etter første periode.

Andre periode var så vidt blåst i gang da Ryan McDonagh utlignet etter 44 sekunder på en assist fra Zuccarello, som viser at den gode perioden nordmannen er inne i slett ikke er over. Drøyt 13 minutter senere sørget Derek Stepan for at Rangers gikk i ledelsen, men et par minutter før den andre hvilen, scoret Joffrey Lupul og sørget for at lagene sto likt ved starten av tredje periode.

Den neste scoringen sto Derick Brassard for etter at Zuccarello leverte pucken perfekt fra bak Maple Leafs-målet. Igjen ble gleden kortvarig før Toronto utlignet, denne gangen ved Dion Phaneuf.

Men til slutt var det altså Zuccarello som fikk avgjøre kampen. Med et snaut minutt igjen på klokken stoppet Jonathan Bernier et svakt skudd fra McDonagh, men «Zucca» plukket opp returen og sørget for at Rangers kunne notere seg for enda en seier. For nordmannen ga søndagens innsats tre nye målpoeng etter 16.52 minutter på isen.

Se Zuccarellors målgivende pasninger:Se sammendrag fra New York Rangers - Toronto Maple Leafs: 4-3


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.