Den norske ishockeystjernen har bladd opp 12,6 millioner kroner for en gammel trevilla fra 1922 på Nordstrand. Eneboligen er et oppussingsobjekt.

– Han skal flytte dit når han flytter hjem, skriver stefar og eiendomsforvalter Frank Dahlstrøm i en SMS til Nettavisen.

Det ser imidlertid ikke ut til at Zuccarello tar med seg kona Marlene Günther og datteren tilbake til Norge med det aller første.

Les også: Marte Olsbu Røiseland selger boligen – flytter hjem til Sørlandet

Stor interesse for villaen

35-åringen har fortsatt ett år igjen av kontrakten med Minnesota Wild, og ifølge Dahlstrøm kan han fort ende opp med å bli værende i USA flere år enn det.

Huset har et primærrom på 171 kvadratmeter, men bruksarealet er på 291 kvadratmeter. Tomten er på nesten ett mål.

Og selv om boligen har et stort behov for oppussing, tiltrakk den seg mye interesse. Prisantydningen var på 10 millioner kroner, men den ble til slutt solgt for 12,6 millioner kroner.

– Det er en klassisk villa på en fin flat tomt i et fint område på Nordstrand. Boligen trengs å pusses opp, det er det ikke noe tvil om, men den tiltrakk seg veldig mye folk på visninger som var interessert i den, sier daglig leder og eiendomsmegler i DNB Eiendom Alexander Sveen til Nettavisen.

Les også: Åpner opp om sjokkmøtene med Erling Braut Haaland: – Han var desperat

Investert i flere eiendommer i Norge

Ifølge Finansavisen, som omtalte denne saken først, har Zuccarello fra før av investert i flere eiendommer i Norge.

I 2014 kjøpte han en ferieleilighet i Kragerø for 4 millioner kroner, mens mellom 2017 og 2022 skal han ha brukt rundt 30 millioner kroner på ulike leiligheter på Oslos østkant. Ifølge avisen har han også kjøpt tomt og bygd hytte på Hafjell.

Zuccarello har hatt en lang karriere i NHL, hvor han også har tjent store penger. Ifølge VG kommer han til å tjent totalt over en halv milliard kroner på NHL-karrieren når han fullfører kontrakten i Minnesota Wild i 2024.

35-åringens lag ble nummer tre i grunnserien i NHL denne sesongen, mens de røk ut i første runde av sluttspillet. Zuccarello endte på 24 mål og 48 assist denne sesongen.