Kylian Mbappé er en av fotballverdenens aller største stjerner, men selv for ham er ikke ting alltid fryd og gammen.

For i overkant av en uke siden havnet Mbappé i rampelyset like etter å ha blitt byttet ut i 2-0-seieren over Montpellier. Fra benken viste han tydelig misnøye med lagkamerat Neymar, etter at brasilianeren hadde spilt en strålende gjennombruddspasning til Julian Draxler som endte med scoring.

Les også: Forbauset over Solskjærs valg: - Han setter selv under press

- Ingen problemer

Hendelsen fikk stor oppmerksomhet i internasjonale medier, og blant annet L'Equipe spekulerte i om forholdet mellom de to stjernene var blitt dårligere de siste månedene.

Nå forteller Mbappé hva som ble sagt fra benken - og hvorfor.

- Ja, jeg kalte Neymar for en boms, fordi jeg ikke var fornøyd med en pasning. Dette er ting som skjer hele tiden i fotball, sier Mbappé til L'Equipe.

Han er imidlertid tydelig på at det ikke ble noen sure miner mellom ham og brasilianeren.

- Med tanke på hvordan det ble blåst opp, snakket jeg derfor med ham om det like etterpå. Det skjer bare fordi vi ønsker å vinne. Sånn er det - det er ingen problemer.

Ønsket å dra

I samme intervju innrømmer Mbappé at han ville forlate PSG til fordel for Real Madrid i sommer. Kontrakten med den franske storklubben går ut sommeren 2022, og han ønsket at de skulle få en god sum for ham.

Dersom han ikke forlenger kan han forlate klubben gratis neste sommer.

- Før EM sa jeg til PSG at jeg ikke ønsker å forlenge, og etter EM sa jeg at jeg ønsket å dra. Ambisjonene mine var virkelig for alle å dra videre hånd i hånd - selgende klubb, kjøpende klubb og meg.

Les også: Thorstvedt fnyser av teori om Salah: - Blir for voldsomt å tenke det

Rykter om misnøye fra franskmannen etter Lionel Messis ankomst i august har også svirret rundt i internasjonale medier.

- Jeg endret ikke meningene (ønsket om forlate PSG) etter Leo Messis ankomst. Det er et privilegium, han er strålende, men jeg tar ikke beslutninger basert på plutselige impulser. Jeg måtte ta mine beslutninger, og jeg hadde tenkt lenge på det, sier Mbappé.

- Trodde tiden min i PSG var over

På spørsmål om det var noen andre klubber enn Real Madrid som var aktuelle, svarer han:

- Andre klubber? Nei. Jeg er knyttet til Paris, og hvis jeg hadde reist i sommer så hadde det kun vært til Real.

- Når jeg sier å dra, snakker jeg om til Real Madrid. Real kom med et tilbud. Jeg trodde tiden min i PSG var over. Å dra var det eneste logiske steget, forteller han.

PSG har fått en god start på sesongen i Ligue 1 med åtte seire på ni kamper. Forrige uke slo de også til med en 2-0-seier over Manchester City i Champions League-gruppespillet.

Mbappé forteller at han nå er fornøyd i klubben, selv om kontrakten hans snart går ut og at han på nåværende tidspunkt er et stykke unna å forlenge.

- Jeg ble i PSG og jeg er virkelig fornøyd. Men vi er langt fra å signere en ny kontrakt og å bli, da jeg ønsket å dra i sommer. Når det gjelder situasjonen min har vi ikke diskutert en forlengelse på to måneder, siden jeg ønsket å dra.