McClaren frustrert over Boro

Foto: (Reuters)

Middlesboroughs manager Steve McClaren er frustrert over å se sitt mannskap imponere i UEFA-cupen, og skuffe i ligaen.

27.11.05 23:00

- Vi har vist at vi er kapable til å score både to og tre mål i hver kamp vi spiller, men vi behøver å holde målet rent, sier McClaren til sportinglife.com.

Han var tydelig frustrert etter å ha sett sitt lag bli holdt til uavgjort og et 2-2-resultat hjemme på Riverside Stadium mot West Bromwich Albion.

- Vi er nødt til å tette igjen, og det litt kjapt, om vi skal greie å stabilisere oss på et akseptabelt nivå. En må begrense sine personlige feil. I dag gjør vi for mange, og til slutt blir vi straffet for dem, fortsetter den tidligere assistent-treneren i Manchester United.

Middlesbrough fikk en flyvende start da den australske angriperen Mark Viduka scoret etter 12 minutter. Han satte ballen i hjørnet på sitt andre forsøk, etter at han noe tilfeldig fikk ballen igjen fra hælen til WBAs Neil Clement.

Dette var Vidukas tredje scoring i ligaen og sjette totalt denne sesongen.

West Bromwich kom så tilbake ved Nathan Ellington, etter at den Liverpool-linka backen Franck Queudrue ble "ball-watching" og slapp Ellington lett til.

WBA var nå inne i en god periode, og var ikke snauere enn å gå opp i ledelsen på Riverside i det 57. minutt. Nigerianeren Kanu, tok frem et stykke artisteri som gjorde ham til en kultfigur på Highbury, i sin tid der. Han mottok en presis ball fra Paul Robinson, gikk først den ene veien, så den andre, før han kaldt satte ballen forbi keeper Mark Schwarzer.

Men Kanus og WBAs glede skulle bare vare i knappe ti miuntter da Aiyegbeni Yakubu utlignet for Boro fra straffemerket.

- Vi må kreditere West Brom for å ha hentet ett poeng fra denne kampen. De har spilt veldig god fotball på utebane, uten å ha fått resultater som fortjent, avsluttet McClaren.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.